معاونت دانشجویی و فرهنگی
پرسش های متداول و بسیار پرتکرار

پرسش های متداول و بسیار پرتکرار


توضیح کامل پرسش های مطرح شده و نیز اطلاعات کامل و جامع در مورد دریافت و پرداخت وام در صفحات مختلف بخش اداره رفاه دانشجویان موجود است که پیشنهاد میکنیم حتما آنها را با دقت مطالعه بفرمایید.

1.

2.      1. مدارک لازم برای درخواست وام چه هستند؟

-      سند تعهد محضری، و شماره حساب فعال بانک تجارت صرفاً به نام خود دانشجو (در هر شعبه ای از کشور)

3.      2. برای ورود به پورتال برای بازپرداخت اقساط از چه مرورگری استفاده کنیم؟

         بازپرداخت اقساط وام در پورتال (refah.swf.ir پرداخت با کارت بانک های رفاه و شهر ممکن نیست و با خطا مواجه خواهید شد، از کارت دیگر بانکها استفاده نمایید.

4.      3. رمز عبور ورود به پورتال را فراموش کرده ام، چه کنم؟

-        در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید، بدون این که نام کاربری را وارد کنید از قسمت پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی در پایین صفحه وارد شوید.

5.     4. آیا می توان پرداخت اقساط را با استفاده از گوشی موبایل انجام داد؟ بله

بله     5. در صورت بروز مشکل در مرحله ورود رمز کارت بانکی در فرآیند بازپرداخت چه کار باید کرد؟

         در صورت اشکال یا قطعی در درگاه بانک تا رفع اشکال صبر کنید. در غیر این صورت از کارت بانکی دیگری استفاده کنید.

7.       6. چه زمانی برای تسویه حساب وام ها به اداره رفاه مراجعه کنیم؟

-       توجه داشته باشید که قوانین صندوق رفاه دانشجویان با قوانین آموزشی متفاوت است و سنوات مجاز تحصیل را به شرح زیر تعیین می کند و بلافاصله پس از پایان سنوات    مجاز می بایست برای تسویه حساب به اداره رفاه دانشجویان مراجعه کنید؛

    برای جلوگیری از مواجهه با اقساط معوقه و جریمه احتمالی (مربوط به بدهی مقطع در حال تحصیل)، در پایان نیمسال تعیین شده (کارشناسی: 10 نیمسال، کارشناسی   ارشد ناپیوسته: 6 نیمسال، و دکتری: 10 نیمسال) برای تسویه حساب به اداره رفاه دانشجویان مراجعه نمایید.

9.     7. در صورتی که در مقطع تحصیلی بالاتر در حال تحصیل هستیم و دفترچه مقطع قبلی به تعویق افتاده، اقساط وام مقطع تحصیلی قبلی چه زمانی دوباره به جریان می   افتد؟

-         اقساط وام مقطع قبلی دانشجو، پس از پایان آخرین نیمسال مجاز تحصیل(بدون سنوات مازاد) وی به جریان خواهد افتاد (تعداد نیمسال های مجاز؛ کارشناسی: 8 نیمسال،   کارشناسی ارشد: 4 نیمسال، دکتری: 8 نیمسال). بنابراین برای مثال، دانشجوی کارشناسی ارشدی که در مقطع کارشناسی از وام های صندوق رفاه دانشجویان استفاده نموده نهایتاً در پایان چهارمین نیمسال تحصیل خود می بایست به پورتال دانشجویی خود مراجعه و نسبت به بازپرداخت اقساط مقطع کارشناسی خود اقدام نماید. در غیر این صورت هنگام مراجعه برای تسویه حساب مقطع بالاتر ممکن است اقساط معوقه و جریمه مربوط به مقطع قبل داشته باشید که قبل از تسویه آنها، درج پایان تحصیل و ادامه روند فراغت از تحصیل برای شما غیرممکن خواهد بود.

1        8. آیا در ترم 10 کارشناسی، ترم 6 ارشد، و ترم 9 دکتری می توان وام درخواست نمود؟

-            خیر، ممنوع بوده و بنابراین قابل تأیید نیست.

1        9. آیا در ترم 9 کارشناسی، و ترم 5 ارشد می توان وام درخواست کرد؟

-             در صورتی که در کل ترم های تحصیلی از همه وام ها استفاده کرده اید، خیر؛ ولی اگر حتی در یک ترم از وام مورد نظر بهره مند نشده اید، بله، فقط و فقط، در ترم 9   کارشناسی، و ترم 5 ارشد می توانید آن وام را درخواست کنید.

          10. بازپرداخت وام ها به چه صورت است؟

-             وام ودیعه مسکن بدهی غیرقابل تقسیط است که بلافاصله پس از پایان سنوات مجاز تحصیل می بایست به طور یکجا از طریق سامانه بازپرداخت شود؛ وام های دیگر، پس از پرداخت 10% از کل بدهی، حداکثر در 60 قسط، قسط بندی می شود.

. در         11. صورتی که وجه پرداختی از حساب کسر شده اما به پرونده انتقال نیافته است چه باید کرد؟

-          اگر پس از کسر مبلغ از حساب به مدت 72 ساعت وجه پرداختی به حساب دانش آموخته بازنگردد، می بایست پس از دریافت صورتحساب)گردش 72 ساعته حساب از   لحظه پرداخت)، آن را به دانشگاه ارائه نماید تا به صندوق رفاه دانشجویان ارجاع داده شده و بررسی شود.

 در          12. صورتی که مبلغ بدهی را دوبار واریز نموده باشیم چه باید کرد؟

-          در صورتی که دانش آموخته بدهی های دیگری داشته باشد مبلغ واریز شده از مانده بدهی های دیگر دانشجو کسر می گردد و در غیر این صورت، پس از صدور تسویه   حساب، مبلغ اضافه واریزی از طریق صندوق قابل برگشت است.

            13. در صورت قبولی در مقطع بالاتر، تکلیف دفترچه قسط چه می شود؟

-               در صورت قبولی در مقطع بالاتر، به اداره رفاه دانشجویان دانشگاه محل تحصیل (مقطع بالاتر) مراجعه نمایید، و یا شخصا نسبت به ثبت مقطع تحصیلی جدید در   پورتال اقدام نمایید تا با ثبت مقطع تحصیلی جدید در سامانه صندوق رفاه دانشجویان، باقی مانده بدهی شما به مقطع تحصیلی جدید انتقال یابد. اطلاعات بیشتر در لینک شرایط بازپرداخت گروه های خاص

           

             14. در صورت وجود وقفه بین پایان سنوات مجاز مقطع قبل و تاریخ قبولی در مقطع بالاتر، بازپرداخت دفترچه از چه زمان شروع خواهد شد؟

-               درخصوص دانشجویان مرد مشمول، مدت زمان وقفه، از مدت زمان انتظار درنظر گرفته شده (دو سال و نه ماه) برای شروع بازپرداخت کسر خواهد شد به این صورت      که، اگر تحصیل شما در دوره کارشناسی حتی 11 ترم طول کشیده باشد، و یک سال نیز بین فارغ التحصیلی در کارشناسی و قبولی در کارشناسی ارشد وقفه داشته  باشید، (با توجه به این که سنوات مجاز تحصیل در مقطع کارشناسی 10 ترم است) از پایان ترم 10 تا زمان قبولی در مقطع کارشناسی ارشد از 2 سال و نه ماه کسر خواهد  شد و شروع بازپرداخت شما طی تحصیل در دوره کارشناسی ارشد خواهد بود.

-            دیگر دانشجویان (خانم ها و غیرمشمولان)، مدت زمان انتظار برای شروع بازپرداخت تنها 9 ماه است و مدت زمان وقفه، از مدت زمان انتظار درنظر گرفته شده (نه ماه)        برای شروع بازپرداخت کسر خواهد شد.

- با                                                                                                                                                            اداره رفاه دانشجویان

تاریخ به روز رسانی:
1403/02/25
تعداد بازدید:
12662
  • هيچ چيز در زير خورشيد زيباتر از بودن در زير خورشيد نيست. (باخ‌من) /
  • هر قدر به طبيعت نزديك شوي، زندگاني شايسته تري را پيدا مي‌كني. (نيما يوشيج) /
  • جهان هر كس به اندازه ي وسعت فكر اوست. (محمد حجازي) /
  • دوست داشتن انسان‌ها به معناي دوست داشتن خود به اندازه ي ديگري است. (اسكات پك) /
  • اگر طالب زندگي سالم و بالندگي مي باشيم بايد به حقيقت عشق بورزيم. (اسكات پك) /
معاون پژوهشی
دکتر مهدی رجائی
دکترای تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی
m.rajaei@aui.ac.ir
دکترای تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی _ دانشگاه تهران ______________ کارشناسی ارشد هنر اسلامی _ دانشگاه کاشان
اخبار معاونت
افتتاح سلف غذاخوری دانشکده هنرهای تجسمی
1403/07/28
شیوه نامه انضباطی1403
1403/07/03
اجرای برنامه های قرآنی توسط دانشجوی دانشگاه هنر اصفهان در کشور پاکستان
1403/02/09
معاونت فرهنگی اجتماعی ودانشجویی  دانشگاه هنر اصفهان
خیابان حکیم نظامی ، نبش خیابان جلفا ، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی 031-36251167
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا
Powered by DorsaPortal