۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی؛
سومین همایش بین المللی انجمن علمی باستان شناسی ایران در شهرستان نطنز
حضور دانشجویان باستان شناسی دانشگاه هنر اصفهان در سومین همایش بین المللی انجمن علمی باستان شناسی ایران در شهرستان نطنز،عنوان همایش بین المللی: “آب و حکمرانی آب در فرهنگ و تمدّن ایران و سرزمین های همجوار” انجمن علمی باستان شناسی دانشگاه هنر اصفهان با همکاری مدیر گروه باستان شناسی دانشگاه هنر اصفهان و انجمن علمی باستان شناسی ایران شرایط حضور دانشجویان باستان شناسی دانشگاه هنر اصفهان را در سومین همایش بین المللی باستان شناسی ایران در شهرستان نطنز در تاریخ های 5_6_7 خرداد ماه فراهم کرد.
بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، در این همایش، 22 سخنرانی علمی و تخصصی در ارتباط با محورهای همایش در قالب پنج نشست تخصصی در دو روز ارائه شد.
این همایش باحضور جمع کثیری از باستان شناسان، انسان شناسان، محققان و اندیشمندان رشته های مختلف علمی از سراسر کشور و بین المللی و مشارکت گسترده دانشجویان باستان شناسی از جمله دانشجویان باستان شناسی دانشگاه هنر اصفهان ، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه تهران، دانشگاه کاشان، محقق اردبیلی و سایر دانشگاه ها و فعالان حوزه میراث فرهنگی برگزار گردید.

1403/03/13