۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
معاونت دانشجویی و فرهنگی؛
قهرمانی تیم تجدد در مسابقات فوتسال درون دانشگاهی
مسابقات فوتسال درون دانشگاهی برادران دانشجو از تاریخ 10 / 9 / 1401  با شرکت هفت تیم شروع و در روز پنجشنبه مورخ 8 / 10 / 1401 با برگزاری دیدار نهایی بین تیم های تجدد و معماری 98 به پایان رسید.
بدین ترتیب تیم تجدد موفق به کسب عنوان قهرمانی و تیم های معماری 98 و مارتا به ترتیب مقام دوم و سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.
 به تشخیص کادر اجرایی مسابقات تیم خوابگاه 2 به عنوان تیم اخلاق این مسابقات معرفی شد. مسابقات پس از اهدا کاپ، مدال قهرمانی و صرف شام به پایان رسید. تیم اخلاق(رضا رضوانی/عرفان عطاربری/محمد رحیمی/رضا حقیقی/آرین الله وردی/احسان حقایقی/آرین عیسایان/مهدی محمدی/علیرضا مطهری/محمد صالح پور) مقام اول تیم تجدد(محمد عنایی/حسین افخمی/علی اعزی/معین پورصادق/ امیر نادری/پیام حیدری/علی حجار/سعید رستگار/صدرا بالی/رسول آذری)
مقام دوم تیم معماری 98 ( محمدرضا شایگان فر/ایمان سیدان/حمید رضا لطفعلی/پارسافقیهی/حسین موید/ متین خردمند/امیر مهردادی/محمد صادق نژاد/مهدی اعلایی/آریاصبوری) مقام سوم تیم مارتا ( رسول باقری/امیر رضا فتحی مقدم/مسیح فاضلی/محمد معمار/امیر حسیم میر لوحی/یاسر فکور/نیمابیدار/محمدرضا غانمی) با سپاس فراوان از عوامل اجرایی و پشتیبانی مسابقات: سرپرست اجرایی: آقای علیرضا گودرزی سرپرست فنی: آقای محمد عنایی داوران: آقایان علی محقق و مهدی کاکایی
پزشکیار: آقایان رضا مولایی و مهدی شریف ؛ پشتیبانی: آقای غلام رهنما عکس: آقایان مقداد جنتی مصطفی خواندابی حمل و نقل: آقایان حمزه صفار و رضا اسد پور

1401/10/20