معاونت فرهنگی و دانشجویی:
برنامه مجازی آشنایی دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان با خدمات کتابخانه های شهرداری اصفهان برگزار گردید
به منظور آشنایی دانشگاهیان دانشگاه هنر اصفهان با خدمات کتابخانه های شهرداری اصفهان، برنامه مجازی کتابخانه مجازی و سایت های کاربردی (ویژه رشته های هنر) در تاریخ چهارشنبه 1 دی ماه 1400 برگزار گردید.
در این برنامه آقای کشانی رئیس کتابخانه های شهرداری اصفهان به معرفی طرح هایی از جمله، طرح امانت بین کتابخانه ای که با هدف به اشتراک گذاری و دسترسی شهروندان به مجموعه منابع کلیه کتابخانه های شهر اصفهان اجرا شده است و همچنین طرح گردشگری کتابخانه ای برای استفاده گردشگران خارجی از ظرفیت های میراثی و تاریخی اصفهان پرداختند.
ایشان توضیحاتی در مورد کتابخانه تخصصی شهرداری اصفهان از قبیل کتابخانه تخصصی هنر و اصفهان شناسی، کتابخانه تخصصی سینما و... ارائه فرمودند.
در ادامه سایت های «کتابخانه دیجیتال شهرداری اصفهان»، «کتابخانه های شهرداری اصفهان» و چگونگی استفاده از بخش های مختلف آن و همچنین سامانه ها و پایگاه های مقالات و نشریات دانشگاهی توسط آقای کشانی معرفی گردیدند.
در پایان ابراز امیدواری شد که در آینده نزدیک دانشگاهیان دانشگاه هنر اصفهان بتوانند به صورت حضوری از این خدمات استفاده نمایند.

1400/10/11