حمایت از شرکت ها و هسته های فناور در راستای مقابله و یا کاهش بار خسارتی ویروس کرونا

به استناد بخشنامه شماره 344433 مورخ 16 اسفند 1398 دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص حمایت و پشتیبانی از شرکت ها و هسته های فناور مرکز رشد تخصصی هنر که محصول یا خدمتی در راستای مقابله و یا کاهش بار خسارتی ویروس کرونا، تولید کنند. از شرکت ها و هسته های مستقر در مرکز رشد تخصصی هنر و یا هسته های فکری خارج از مرکز که ایده ای در غالب طراحی و تولید محصول یا پیاده سازی خدمت در مقابله با بیماری کرونا یا کاهش پیامدهای آن در سطح ملی و بین المللی دارند با مرکز رشد تخصصی هنر ارتباط گیرند.

سایت مرکز رشد تخصصی هنر https://roshd.aui.ac.ir

ایمیل artincubator@aui.ac.ir

شماره تماس 03132374497

1399/01/18