فراخوان دوره جدید پذیرش در مرکز رشد تخصصی هنر
فرصتی مناسب برای دانش آموختگان، کارآفرینان و صاحبان ایده های تجاری در حوزه هنر و صنایع خلاق دوره جدید پذیرش مرکز رشد تخصصی هنر با مجموعه جدید و گسترده ای از خدمات و تسهیلات برای صاحبان ایده های هنری
فراخوان دوره جدید پذیرش در مرکز رشد تخصصی هنر

دوره جدید پذیرش مرکز رشد تخصصی هنر با مجموعه جدید و گسترده ای از خدمات و تسهیلات برای صاحبان ایده های هنری و خلاق از 26 خرداد سال 1398آغاز می گردد. در این دوره، فارغ التحصیلان، کارآفرینان، هنرمندان و صاحبان ایده در تمامی حوزه های صنایع خلاق شامل صنایع دستی، معماری، شهرسازی و رشته های وابسته می توانند به صورت تیم های کاری طرحهای با قابلیت تجاری خود را جهت تامین حمایتهای لازم به مرکز رشد تخصصی هنر معرفی نمایند.

مرکز رشد تخصصی هنر که توسط دانشگاه هنر اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است، حمایت از ایجاد و گسترش کسب و کارهای دانش بنیان در حوزه هنر و صنایع خلاق را در ماموریت خود دارد و در دوره چهار ساله فعالیت خود، با پذیرش و حمایت بیش از 30 شرکت و هسته هنر بنیان و فناور، بدل به بزرگترین مرکز رشد تخصصی در حوزه هنر و صنایع خلاق در کشور شده است.

شرایط پذیرش در مرکز رشد تخصصی هنر:

- داشتن تیم کاری مناسب (متخصص، تمام وقت، خلاق و کارآفرین)

- داشتن ایدة محوری و زمینه کاری مبتنی بر دانش/ ویژگی های هنری با جنبه های اقتصادی و بازار کار مناسب

- دارا بودن برنامه کاری متناسب با زمینه کاری و متکی بر شناخت بازار (Business Plan)

- آمادگی برای ثبت شرکت یا موسسه

حمایتها و خدمات قابل ارائه در مرکز رشد تخصصی هنر:

- خدمات پشتیبانی عمومی (اسکان و فضای کاری، تلفن و دورنگار، اتاق‌های کنفرانس، تجهیزات رایانه ای و ....)

- خدمات اطلاع ‌رسانی (دسترسی به شبکه و اینترنت، دسترسی به کتابخانه و مراکز اطلاع رسانی و ....)

- خدمات مشاوره‌ای و آموزشی (مشاوره‌های علمی، مدیریتی، مالی، حقوقی، بازاریابی، دوره ها و کارگاه های آموزشی مورد نیاز شرکت های تازه تاسیس)

- حمایت های مالی و اعتباری (بهره مندی از اعتبارات خدماتی و تحقیقاتی جهت کاهش هزینه های شرکت های نوپا و تبدیل ایده به محصول، کمک به دسترسی به منابع مالی و جذب سرمایه‌گذاران، تسهیل در جذب پروژه‌های تحقیقاتی)

- خدمات پشتیبانی فنی ( امکان استفاده از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی)

متقاضیان باید:

1- با مراجعه به سایت مرکز رشد تخصصی هنر اطلاعات لازم و راهنما و کاربرگ های پذیرش در مرکر رشد را از لینک "راهنما و کاربرگهای پذیرش" دریافت و کاربرگ تکمیل شده را به پست الکترونیک artincubator[at]aui.ac.ir ارسال نمایند. بدیهی است اولویت پذیرش با شرکتها/ موسسات و تیم های کاری است که زودتر کاربرگ های پذیرش را تکمیل و ارائه نمایند.

2- با مراجعه به آدرس bpm.istt.ir و عضویت در سامانه جذب و پذیرش، کارتابل شخصی ایجاد کنند و پس از ثبت گردش کار جدید، مرکز رشد تخصصی هنر را به عنوان مرکز مورد تقاضا انتخاب نمایند.

آدرس: خیابان شیخ بهایی، بعد از چهارراه خلجا (ابوذر)، جنب مسجد شیخ بهایی

تلفن: 32343422 (ساعات و روز های اداری) www.roshd.aui.ac.ir