دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
معاون پژوهشی
دکتر نیلوفر ملک
* دکترای معماری _ استادیار،دانشکده معماری و شهرسازی
n.malek@aui.ac.ir
دکتری معماری _ دانشگاه شهید بهشتی تهران ______________ کارشناسی ارشد پیوسته معماری _ دانشگاه شهید بهشتی تهران
  • برگزاری جلسه تدوین مجموعه آثار «جشنواره جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی»
    هم اندیشی در خصوص پیش ملزومات چاپ و تدوین مجموعه آثار و مقالات ارسالی «جشنواره جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی» در قالب تدوین اولین دوسالانه مجموعه مقالات فرهنگی و هنری آن در رشته های عکاسی نقاشی گرافیک خوشنویسی و پژوهش های هنری، ، صبح روز سه شنبه یک اسفندماه با حضور اساتید و دبیران کارگروه های علمی و هنری کمیته مذکور در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد
    1402/12/01
  • تجلیل از پژوهشگران و نوآوران برگزیده ملی و استانی حوزه هنر
    در مراسم بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و نوآوران برگزیده کشور که با حضور وزیر علوم ، تحقیقات و فن‌آوری در روز سه شنبه 21 آذر در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، از برترین پژوهشگران و فناوران کشور تجلیل شد. در این مراسم و در بخش پژوهشگران برگزیده، جناب آقای دکتر محمود قلعه‌نویی پژوهشگر برگزیده حوزه هنر در کشور انتخاب شدند.
    1402/10/11
  • برگزاری «نشست مولوی و هنر» نشست مقدماتی چهارمین همایش بین‌المللی مولوی‌پژوهی
    «نشست مولوی و هنر» نشست مطالعات میان رشته ای و کاربردی در حوزه مولوی پژوهی دانشگاه هنر اصفهان در راستای چهارمین همایش بین‌المللی مولوی‌پژوهی، صبح روز سه شنبه 28 آذر 1402 با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر اصفهان و صاحب نظران در این حوزه، کارشناسان کرسی مولوی پژوهی دانشگاه اصفهان و تنی چند از دانشجویان علاقه مند در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان برگزار گردید.
    1402/10/06
  • مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1402
    مراسم اختتامیه هفته پژوهش 1402، روز چهارشنبه 22 آذرماه ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات توحیدخانه با حضور اساتید ارجمند دانشگاه و دانشجویان هنر، پژوهشگران و هنرمندان برتر و سخنران ویژه مراسم برگزار شد.
    1402/09/25
  • برگزاری میز مسائل استان )میز مسکن( هفته پژوهش 1402
    اولین جلسه از میز مسکن استان امربوط به میز مسائل استان با توجه به رسالت دانشگاه های نسل چهارم، خصوصا ظرفیت علمی دانشگاه هنر اصفهان و پرورش دانشجویان تاثیرگذار آن در این زمینه، با حضور اساتید گرانقدر معماری و شهرسازی دانشگاه هنر و میهمانان گرامی و نهادهای اجرایی راه و شهرسازی استان، از ارگان های مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شهرسازی و معماری شهرداری و گردشگری میراث فرهنگی استان اصفهان، روز دوشنبه 20 آذرماه در حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برگزار شد.
    1402/09/21
آیین بزرگداشت دکتر احمد امین پور استاد معماری و فلسفه هنر اسلامی برگزار شد
آیین بزرگداشت دکتر احمد امین پور استاد معماری و فلسفه هنر اسلامی برگزار شد
صبح روز چهارشنبه نوزدهم بهمن 1401 آیین بزرگداشت مرحوم دکتر احمد امین پور استاد معماری و فلسفه هنر اسلامی برگزار شد. اولین سالگرد درگذشت این استاد معماری و فلسفه هنر اسلامی با حضور جمعی از پیشکسوتان عرصه هنر و معماری، سرپرست دانشگاه هنر اصفهان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اساتید دانشگاه هنر اصفهان، اعضای شورای جامعه اسلامی مهندسین، اعضای شورای شهر و شهردار اصفهان، به همراه اعضای خانواده ایشان در تالار کتابخانه مرکزی اصفهان با ایراد سخنرانیها و پخش کلیپ (معلم امین) برپا شد.

صبح روز چهارشنبه نوزدهم بهمن 1401 آیین بزرگداشت مرحوم دکتر احمد امین پور استاد معماری و فلسفه هنر اسلامی برگزار شد. اولین سالگرد درگذشت این استاد معماری و فلسفه هنر اسلامی با حضور جمعی از پیشکسوتان عرصه هنر و معماری، سرپرست دانشگاه هنر اصفهان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اساتید دانشگاه هنر اصفهان، اعضای شورای جامعه اسلامی مهندسین، اعضای شورای شهر و شهردار اصفهان، به همراه اعضای خانواده ایشان در تالار کتابخانه مرکزی اصفهان با ایراد سخنرانیها و پخش کلیپ (معلم امین) برپا شد.

در آغاز این مراسم رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان، مهندس محمد نورصالحی، مرحوم امین‌پور را مصداق یک انسان متدین، دغدغه‌مند، باصداقت، دارای صراحت لهجه و شجاع در بیان نظر، معرفی کرد که پرچم دفاع از انقلاب و ارزش‌ها را همواره به دست داشته و همیشه بدون ملاحظه با صراحت در مقابل کارهای غلط و اشتباه و غیرانقلابی ایستاده است. ایشان تاکید کرد: شایسته است جشنواره‌های فرهنگی و هنری به صورت سلسه‌وار به نام مرحوم امین‌پور برنامه‌ریزی و پایه‌گذاری شود.

در ادامه مراسم، سرپرست دانشگاه هنر اصفهان، دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری گفت: مرحوم امین‌پور ذوجنبتین و شخصیتی همه‌جانبه و مصداق آیه «اشداء علی الکفار، رحماء بینهم» بود. ایشان افزود: در جلسات چند ساله جمعی از اساتید دانشگاه هنر با محوریت استاد فقید که بر اساس کتاب مثنوی و قرآن کریم شکل گرفت، ایشان علاوه بر استاد معماری، یک استاد برجسته قرآن و به نوعی پدر دانشگاه هنر اصفهان نیز بود. مرحوم امین‌پور در این جلسات روی واژه انسان کامل همیشه با تدبر و تعقل و تفکر سخن می‌گفت و این واژه را هم‌ردیف و هم‌معنای واژه «حقیقت محمدیه» می‌دانست.

پس از آن، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت، نظریه پرداز برجسته عبدالحمید نقره‌کار گفت: مرحوم امین‌پور به‌ نوعی شهید راه فرهنگ، هنر، حکمت و فلسفه هنر اسلامی ایران به‌شمار می‌رود؛ چرا که هم در عرصه پژوهش و هم از منظر ساخت و طراحی زبردست بود. ایشان خصیصه های مرحوم امین‌پور را اینگونه برشمرد: خلوص و اخلاص، تعادل رفتاری، گفتاری و تعامل بسیار خوب وی با دانشجویان، اساتید و مدیران. وی اشاره کرد: برجستگی خاص شخصیت اجتماعی و سیاسی مرحوم امین‌پور از دیگر خصیصه‌های قابل تأمل است که متأثر از انقلاب اسلامی بود. نقره کار از طرح توسعه حرم عبدالعظیم حسنی در مساحت 120 هزار متر مربع طی چهار سال، به عنوان یکی از افتخارات عملکردی مرحوم امین‌پور نام برد.

سخنران بعدی شهردار اصفهان، دکتر علی قاسم‌زاده در سخنانش اظهار کرد: قصه کل خلقت و آفرینش در آیه دو سوره ملک آمده است، به اعتقاد من تمام زندگی مرحوم امین‌پور مطابق با این آیه سرشار از عمل احسن بود که بعضی از آن‌ها در قالب هنر و بعضی در قامت حکمت و ایده‌های آن مرحوم جلوه‌گر می‌شد. شهردار اصفهان با بیان اینکه اگر هنرمند دارای ساحت آخرتی باشد، می‌تواند آثاری در دنیا خلق کند که بزرگ‌تر و باارزش‌تر از این دنیای فانی باشد، گفت: از دیگر خصوصیات مرحوم امین‌پور به عنوان یک هنرمند در عرصه معماری، آن است که ساحت و جهان‌بینی آن مرحوم، ساحتی آخرتی بود که زندگی خود را نیز مطابق با آن انتخاب کرده بود.

سخنران بعدی از اعضاء هیات علمی دانشگاه هنر اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر آقاشریفیان از مرحوم امین پور به عنوان (معلم امین) یاد کرد و در این رابطه به سه آیه از آیات قرآن که کلمه امین در آنها آمده و یک روایت و داستانی از مثنوی معنوی اشاره کرد.

در پایان مراسم معاون پژوهشی دانشگاه هنر اصفهان، دکتر نیلوفر ملک اظهار کرد: سال گذشته ما تنها همکارمان را از دست ندادیم؛ بلکه برادر بزرگ و استاد اخلاقمان از بین ما رفت. مرحوم امین پور انسان کامل و مؤمنی بود که همیشه و حتی در روزهای سخت مریضی لبخند به لب داشت و ایشان الگوی ما بود و بارزترین خصلت ایشان، مرد خانواده و عاشق خانواده بودن است. وی افزود: این خصلت می تواند مکمل همه خصلتهایی باشد که همکاران و بزرگواران به آنها اشاره داشتند. ایشان در خاتمه، به رسم ادب و ادای حق، قاب خاتمی از یادمان ارزشمند به خط و قلم مرحوم امین پور، مربوط به اولین همایش هنر نبوی سال 1385 و مزین به آیه ایی از قرآن مجید را به همسر ایشان اهداء کرد.

  

   
  
  
  
 
  
  
  
 
بخش ارتباطات و اطلاعات معاونت پژوهشی دانشگاه
تاریخ:
1401/11/21
تعداد بازدید:
1539
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان چهار باغ پائين، حد فاصل چهار راه تختي و ميدان شهدا، كوچه پرديس (شماره 31)، پلاك 17، معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
تلفن       :   34460755-34460328-34489755   (031
دورنگار :   34460909    (031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا
Powered by DorsaPortal