دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
دكتر محمود قلعه نويي
- دكتراي مهندسي شهرسازي --------- -دانشيار،دانشكده معماري و شهرسازي
m.ghalehnoee@aui.ac.ir
دانش آموخته ي دكتري مهندسي شهرسازي - دانشگاه Paris-Est- پاريس-1387---كارشناسي ارشد معماري - دانشگاه علم و صنعت ايران- تهران-1380
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه
برگزاری نشست مشترک مدیران معاونت پژوهشی با مسئولین شهرداری اصفهان

در نشست مشترک برگزار شده بین مسئولین شهرداری اصفهان و مدیران معاونت پژوهشی دانشگاه هنر اصفهان در روز دوشنبه نوزده خرداد ماه پیرامون همکاری های مشترک علمی، پژوهشی و اجرایی دانشگاه و دفتر مطالعات و پژوهش های شهرداری اصفهان گفتگو صورت گرفت. از جمله موارد این نشست پیشنهاد جناب آقای دکتر ابراهیمی مدیر دفتر مطالعات و پژوهش شهرداری اصفهان، در خصوص راه اندازی اتاق فکر خلاقیت و نوآوری شهر خلاق اصفهان توسط دانشگاه هنر اصفهان و عقد قرارداد مرتبط با دانشگاه هنر اصفهان بود که مورد استقبال مدیران معاونت پژوهشی دانشگاه قرار گرفت. همچنین جناب آقای دکتر رفیعی ریاست اداره خلاقیت شهرداری اصفهان در خصوص ایجاد کانال ارتباطی مستمر با دانشگاه و انجام پروژه های مشترک آتی تاکید کردند. جناب آقای دکتر عطاری و آقای دکتر خسروی به عنوان نمایندگان دانشکده صنایع دستی در خصوص برگزاری مشترک همایش ملی هنرهای خلاق و برگزاری سمپوزیوم هنرهای سنتی خلاق و همچنین عملیاتی نمودن پایان نامه های تحصیلات تکمیلی صنایع دستی پیشنهاد دادند. جناب دکتر قلعه نویی حمایت معاونت پژوهشی را از شکل گیری کارگروه اتاق فکر شهرخلاق را اعلام داشته و بر ایجاد و استمرار روابط متقابل با دفتر مطالعات و پژوهش های شهرداری اصفهان تاکید داشتند.

تاریخ:
1399/03/31
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان چهار باغ پائين، حد فاصل چهار راه تختي و ميدان شهدا، كوچه پرديس (شماره 31)، پلاك 17، معاونت پژوهشي دانشگاه هنر اصفهان
تلفن       :   34460755-34460328-34489755   (031
دورنگار :   34460909    (031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا