معاون آموزشی
مهرناز آزادی
دکترا مرمت آثار تاریخی
moavenat.amouzeshi@aui.ac.ir
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه وظیفه برنامه ریزی ، اداره و هدایت کلیه امور آموزشی دانشگاه و نظارت بر حسن اجرای مقررات و آئین نامه های آموزشی ، سیاست گذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقا کیفیت آموزشی و اجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنها را بر عهده دارد. دریافت رزومه
اطلاعیه - لغو تعهد خدمت و دریافت دانشنامه جهت دانش آموختگان دوره روزانه
.

فرایند لغو تعهد خدمت آموزش رایگان و دریافت دانشنامه جهت دانش آموختگان دوره روزانه

به اطلاع می رساند، تمامی فارغ التحصیلان دانشگاه هنر اصفهان که متقاضی لغو تعهد آموزش رایگان و دریافت دانشنامه خود هستند، می توانند از طریق روش های زیر و ثبت درخواست در سامانه جامع امور دانشجویان اقدام نمایند.

روشهای لغو تعهد:

·       انجام و ارائه سوابق کاری معتبر

·       پرداخت هزینه اعلامی از سوی سازمان امور دانشجویان (سامانه سجاد)

·       ارائه نامه عدم کاریابی از اداره کار و رفاه اجتماعی استان با رعایت قوانین و مقررات مربوطه که با بررسی کارشناسان محترم دانشگاه و سازمان صورت می گیرد.

·       ارائه حکم بازنشستگی معتبر

ثبت درخواست ها توسط متقاضیان از طریق سامانه جامع امور دانشجویان (https://portal.saorg.ir) و بررسی و رسیدگی به درخواست ها از طریق دانشگاهها در سامانه مذکور صورت می پذیرد.

لازم به ذکر است، مدت زمانی که دانش آموختگان فرصت دارند تا در بنگاههای کاریابی ثبت نام نمایند  تا شش ماه پس از تاریخ فراغت از تحصیل می باشد و ثبت نام در بنگاههای کاریابی با داشتن اصل گواهی نامه موقت پایان تحصیلات عکسدار و برای آقایان علاوه بر مورد فوق داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم نیز الزامی و ضروری می باشد و هیچ مدرک دیگری غیر از موارد فوق (همانند ریز نمرات، گواهی دفاع از پایان نامه، معرفی نامه به نظام وظیفه و ...) به هیچ عنوان قابل قبول نخواهد بود.

امور آموزشی دانشگاه هنر اصفهان

1399/12/19

معاونت آموزشی دانشگاه هنر اصفهان
خیابان حکیم نظامی، چهارراه خاقانی، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت آموزشی دانشگاه هنر اصفهان