دانشکده هنر های تجسمی و کاربردی
مسابقه ملی عکاسی "ریشه ها"

دبیرخانه شهر دوستدار سالمند اصفهان و تنها عضو صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران، قصد دارد با برگزاری مسابقه ملی عکاسی "ریشه ها" در راستای بهزیستی و توجه ویژه به ارتقای زندگی سالمندان در کشور ایران حرکت هنری و فرهنگی انجام دهد و از تمام عکاسان حرفه ای و آماتور کشور دعوت می کند که در این رویداد شرکت کنند.
موضوعات جشنواره 1. سالمندان و دورهمی خانوادگی 2. پدر بزرگها و مادربزرگها 3. سالمند و ارتباط بین نسلی 4. سالمند و ازدواج 5. سالمند و معنویت 6. سالمند و زندگی شهری 7. سالمند و سفر و گردشگری 8. سالمند و شادی و نشاط 9. سالمند و فعالیت های اجتماعی ،فرهنگی،اقتصادی 10. سالمند و چالش های سلامتی ، بیماری و اعتیاد
شرایط و مقررات جشنواره:
- شرکت برای عموم علاقه‌مندان عکاس حرفه‌ای و آماتور ، آزاد و رایگان است.
- این مسابقه عکاسی دردو بخش تک عکس و مجموعه عکس برگزار می شود که هر عکاس میتوانند درهردوبخش شرکت کند.
- دبیرخانه‌ هیچ‌گونه محدودیتی برای ابزار عکاسی قائل نیست؛ ولی کیفیت اثر برای چاپ نمایشگاه و کتاب باید مطلوب باشد.
- حداکثر تعداد آثار ارسالی در بخش تک عکس به دبیرخانه هفت عدد تک ‌عکس است .
- عکاس میتواند یک مجموعه عکس 5 الی 10 فریم، همراه با استیتمنت
Statement (عنوان و بیانیه پیرامون مجموعه عکس) در یک فایل word همراه با آثار ارسال کند.
- حجم وسایز فایل
¬‌های ارسالی برای شرکت در داوری باید برای هر عکس حداقل 2000 پیکسل درضلع بزرگ و حجم فایل حداکثر 3 مگابایت و با فرمتJPEG باشد.
- برای نمایش آثار راه یافته در نمایشگاه و چاپ در کتاب جشنواره ، ضروری است فایل اثر با بهترین کیفیت موجود بعد از داوری به دبیرخانه ارسال شود.
- آثار ارسالی توسط عکاسان میتواند رنگی یا سیاه و سفید باشند.
- نام‌گذاری عکس‌ها برای بخش تک عکس با حرف
A و مجموعه عکس با حرف B آغاز شود و در ادامه نام و نام خانوادگی و شمارۀ اثر نامگذاری گردد. برای تک عکس مانند: A.Ali Kermani 01 الی A.Ali Kermani 07 و برای مجموعه عکس B.Ali Kermani 01 الی B.Ali Kermani 10 - شرکت کنندگان باید مشخصات فردی خود (نام و نام خانوادگی، شماره تماس ثابت و موبایل، کد ملی، تاریخ تولد، نشانی پستی ) را هنگام ارسال آثار، در فایل Word ضمیمه کنند.
- پیشنهادمی شود شرکت کنندگان عزیز آثار هر بخش را جداگانه در یک فایل فشرده
ZIP با نامگذاری همان بخش مربوطه (تک عکس و مجموعه عکس) ارسال کنند.
- هرگونه تغییرِ دیجیتالی یا تغییر دیگری که اصالت و مستندبودن عکس را مخدوش کند، منجر به خارج‌شدن اثر از مسابقه خواهد شد.
- لطفا از ارسال مجدد عکسهای ارسالی در قالب مجموعه عکس به عنوان تک عکس (مشترکا در دو بخش) خودداری فرمائید.
- درج هرگونه امضا، قاب، واترمارک، تاریخ، نشان‌واره و... روی فایل عکس، منجر به حذف اثر از مسابقه خواهد شد.
- دبیرخانه، فرستندۀ عکس را بهعنوان صاحباثر شناخته و در صورت مغایرت و بروز هرگونه مشکل حقوقی، تبعات آن بر عهدۀ فرستندۀ اثر خواهد بود.
- دبیرخانه شهر دوستدار سالمند اصفهان خود را مجاز می‌داند که با رعایت حقوق معنوی صاحبان عکس‌های ارسالی، مطابق با نیاز و صلاحدید، از این آثار برای اهداف فرهنگی استفاده کند.
- آثار راه یافته به مسابقه بعد از اجرای نمایشگاه در کتاب جشنواره به چاپ خواهد رسید.
- مشارکت و ارسال آثار به‌منزلۀ پذیرش تمامی مقررات و قوانین این جشنواره است.
- برگزار کننده مجاز به حذف آثار شرکت کنندگانی است که قوانین را رعایت نکرده باشند.
- تصمیم‌گیری دربارۀ مسائل پیش‌بینی‌نشده به‌عهدۀ دبیرخانه‏ است.
- هیات داوران: مجید کورنگ بهشتی - حسن غفاری - امیرحسین کمالی شورای سیاست گذاری: سعیدامامی ،سید مهدی سجادزاده ،ژاله کرمانی رئیس شورای سیاست گذاری: مهدی تمیزی دبیر هنری جشنواره: امیرحسین کمالی دبیر اجرایی: ژاله کرمانی گاه‌شمار
آخرین مهلت ارسال آثار: 10 بهمن ماه 1401

زمان داوری و اعلام نتایج: اسفند ماه 1401
افتتاحیه نمایشگاه: بعد از اعلام نتایج در رسانه های شهر دوستدار سالمند اصفهان، اطلاع رسانی خواهد شد.
جوایز مسابقه ملی عکس ریشه ها بخش تک عکس:
نفر اول: تندیس جشنواره و لوح افتخار جشنواره و مبلغ 80 میلیون ریال نفر دوم: تندیس جشنواره و لوح افتخار جشنواره و مبلغ 60 میلیون ریال نفر سوم: تندیس جشنواره و لوح افتخار جشنواره و مبلغ 40 میلیون ریال تقدیر هیئت داوران برای دو نفر هرکدام مبلغ 20 میلیون ریال جوایز مسابقه ملی عکس ریشه ها در بخش مجموعه عکس: جایزه ویژه دوستدار سالمند : تندیس جشنواره و لوح افتخار جشنواره و مبلغ 100 میلیون ریال تقدیر هیئت داوران: لوح افتخار و مبلغ 50 میلیون ریال حق‌التألیف به عکاسانی که آثار راه‌یافته به نمایشگاه دارند، در بخش تک عکس مبلغ 3 میلیون ریال و مجموعه عکس مبلغ 10 میلیون ریال، به‌عنوان حق‌التألیف (به‌جز عکاسان دریافت‌کنندۀ جوایز) تعلق می‌گیرد.
نحوۀ ارسال آثار نحوه ارسال آثار از طریق پیام رسان های ایتا و تلگرام به شماره تلفن 09331104800 جشنواره خواهد بود.
نشانی دبیرخانه : اصفهان / چهارراه علامه امینی ،کنارگذر اتوبان صیاد شیرازی،دبیرخانه شهر دوستدار سالمند اصفهان دریافت آثار از پیام رسان ایتا و تلگرام : 09331104800

آدرس اینستاگرام risheha.fest :

وب سایت: www.bevaghteisfahan.com

منبع خبر:

بخش ارتباطات و اطلاعات معاونت پژوهشی دانشگاه

1401/10/25

دانشكده هنرهاي تجسمي
خيابان حكيم نظامي، كوچه سنگتراشها، كوي چهارسوقي ها، مادي خواجه عابد،  دانشكده هنرهاي تجسمي
031-36262681-36262682
  031-36262683تلفكس دفتر دانشكده