معاونت فرهنگی
انجمن علمي مديريت جهانگردي
بزرگداشت روز جهاني گردشگري
بزرگداشت روز جهاني گردشگر

انجمن علمي مديريت جهانگردي در روز شنبه 15 مهرماه و با تأخير به مناسبت ايام سوگواري حضرت اباعبدالله الحسين (ع) مراسمي را با عنوان بزرگداشت روز جهاني گردشگري برگزار نمود. در اين مراسم، پيام رئيس سازمان جهاني گردشگري به مناسبت اين روز كه شعار آن نيز (گردشگري پايدار، ابزاري براي توسعه) بود، قرائت گرديد و پس از آن دكتر زاهد شفيعي مديريت محترم گروه موزه و گردشگري دانشگاه هنر اصفهان ضمن عرض خير مقدم به دانشجويان و ميهمانان مراسم، مقدمه اي كوتاه در زمينه گردشگري پايدار را بيان نمودند. در ادامه سخنران مدعو برنامه جناب آقاي اشكان بروج (كارشناس ارشدو فعال گردشگري) با ايراد سخنراني خود در رابطه با شعار امسال روز جهاني گردشگري، مطالب و تجربيان مفيدي را در اختيار دانشجويان قرار دادند.

در ضمن بعد از اتمام برنامه تمامي دانشجويان و مدعوين محترم به بازديد از موزه موسيقي اصفهان دعوت شدند.

1396/07/16
2080

معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، كوچه سنگتراشها، كوي چهارسوقي ها،مادي خواجه عابد، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان