۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
جهش تولید:
بیانیه شورای هماهنگی بسیج دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز قدس
«در مساله فلسطین، آنچه که هدف است، استنقاذ فلسطین است؛ یعنی محو دولت اسرائیل.» امام خامنه ای حفظه الله
بیش از چهل سال است از فرمان تاریخی امام راحل در خصوص نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس می گذرد و هر سال رنگ و بوی تازه ای با روح مقاومت در پی کلام روح الله به مشام می آید و همچنان به محو رژیم صهیونیسم نزدیک تر می شویم و شکی نیست که تنها راه آزادسازی فلسطین پایداری است.
این غده منحوس و عوامل ویروسی آن باید بدانند که با ترور بزدلانه و اعمال غیر انسانی نمی توانند حکومت خیالی خود را بنا نموده یا به ادامه حیات خود امیدوار باشند.
امید است به برکت خون شهدای مقاومت و سردار عزیزمان، به زودی زود شاهد ریشه کن شدن این غده از کالبد جهان بشریت باشیم.
ما دانشگاهیان هنر اصفهان همراه با دیگر اقشار جامعه ضمن حمایت همه جانبه از مردم مظلوم و مقاوم فلسطین، اعلام انزجار خود را نسبت به رژیم اشغالگر صهیونیسم و ایادی جنایتکار آن ابراز نموده و برای فتح قبله اول مسلمانان و اقامه نماز، پشت سر ولی امر مسلمین جهان لحظه شماری می کنیم.
شورای هماهنگی بسیج دانشگاه هنر اصفهان

1399/02/30