۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
امور فرهنگي:
نقد، بررسي و اكران فيلم در جستجوي فريده با حضور كارگردان در دانشگاه هنر اصفهان
كانون فيلم و عكس دانشگاه هنر اصفهان با همكاري مديريت امور فرهنگي در نيمه ي دوم آذرماه اقدام به اكران فيلم در جستجوي فريده به كارگرداني كوروش عطايي وآزاده موسوي نمود . لازم به ذكر است در پايان اين اكران جلسه ي نقد و بررسي و پرسش و پاسخي بين دانشجويان و خانم آزاده موسوي و حضور گرم دكتر مجيد فدايي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه، صورت گرفت .
در جستجوي فريده يك فيلم مستند 88 دقيقه اي كه پرافتخارترين مستند و محصول سال 1397 مي‌باشد. اين فيلم در سي و ششمين جشنواره جهاني فيلم فجر به نمايش درآمد. اين مستند به عنوان نماينده سينماي ايران به اسكار 2020 معرفي شد. قصه‌ «درجستجوي فريده» قصه دختري است كه 40 سال پيش در حرم امام‌رضا(ع) رها و به شيرخوارگاه منتقل مي‌شود، بعد از مدتي زن و شوهري هلندي كه بچه‌دار نمي‌شدند به ايران مي‌آيند تا كودكي را از ايران به فرزندي قبول كنند. اين دختر را انتخاب كرده و با خود به هلند مي‌برند. در اصل فريده اسمي است كه در شيرخوارگاه روي دختر اين قصه گذاشته بودند. زوج هلندي در همان بچگي به فريده مي‌گويند كه او را از ايران به فرزندي قبول كرده‌اند و بعد از آن فريده هميشه با اين موضوع مواجه بوده كه به كجا تعلق دارد. او سال‌ها علاقه‌مند بوده كشوري كه در آن به دنيا آمده را ببيند و خانواده واقعي‌اش را پيدا كند. از يك جايي تصميم مي‌گيرد براي پيدا كردن خانواده واقعي‌اش جست‌وجويي را شروع كند؛ بنابراين براي اولين‌بار بعد از 40 سال به ايران سفر مي‌كند و چون پدر و مادر هلندي او قبل از انقلاب به ايران آمده بودند و بعد از انقلاب تصور مي‌كردند ايران جاي خطرناكي براي رفتن است و اين ترس از سفر به ايران را هميشه داشتند، فريده به تنهايي به ايران سفر مي‌كند و ...

1398/09/25