۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه؛
برگزاری رویداد تغییر با طراحی
رویداد تغییر با طراحی در تاریخ 2 مرداد جاری و با هماهنگی حوزه ارتباط با جامعه دانشگاه با شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار گرید. در این رویداد نمایشگاهی علاوه بر معرفی برخی توانمندی های گروه طراحی صنعتی به شرکت های فناور و دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری اصفهان، آقایان مسعود فریدی زاد و حسن رضوان از دانشگاه هنر اصفهان و آقای مصطفی توحیدی فر از مرکز طراحی ایران به سخنرانی پیرامون جایگاه طراحی صنعتی در نوآوری شرکت های فناور و تسهیلات ارائه شده توسط معاونت علمی ریاست جمهوری در راستای حمایت از خدمات طراحی صنعتی در شرکت های دانش بنیان پرداختند. در این رویداد بیش از 20 اثر از آثار منتخب اساتید و دانش جویان گروه طراحی صنعتی در قالب پوستر و نمونه محصولات طراحی شده عرضه شد.
امید است ادامه این دست فعالیت ها منجر به توسعه جایگاه دانشگاه در اعتلای صنعت کشور گردد.

1403/05/06