۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
در ساختمان مرکزی دانشگاه هنر اصفهان؛
برگزاری نشست مشترک روسای دانشگاه های هنر اصفهان و هنر تبریز
نشست مشترک روسای دانشگاه های هنر اصفهان و هنر تبریز روز چهارشنبه 2 مردادماه سال جاری در ساختمان مرکزی دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور آقایان: دکتر سجاد پاکزاد رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دکتر مولایی معاون دانشجویی فرهنگی اجتماعی، دکتر چلبیانلو معاون آموزشی، دکتر بیتی معاون پژوهش و فناوری، آقای تقی زاده مدیر حراست و خانم دکتر بلالی اسکویی معاون اداری عمرانی و مالی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و همچنین آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری رئیس دانشگاه هنر اصفهان ، خانم دکتر آزادی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، خانم دکتر ملک معاون پژوهش و فناوری، خانم فضل اللهی مدیر فرهنگی، آقای مومنی مدیر اداری و پشتیبانی، آقای حیدری فرد مدیر حراست و آقای شورشینی مدیر دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان، در دفتر ریاست دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد طرفین ضمن معرفی اجمالی دو دانشگاه و ظرفیت های موجود، در خصوص همکاری های بین دو دانشگاه، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

1403/05/03