۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
در روز جمعه 22 تیرماه برگزار شد؛
نشست کارکنان حراست و انتظامات با ریاست دانشگاه و مسئول دفتر نهاد
نشست کارکنان حراست و حفاظت فیزیکی (انتظامات) دانشگاه با حضور آقای دکتر عطاری ریاست دانشگاه و حجت الاسلام ابطحی مسئول دفتر نهاد برگزار شد. در این نشست که در تاریخ 22 تیر در دفتر ریاست برگزار گردید، آقای عبدالعزیز روش به نمایندگی از کارکنان حفاظت فیزیکی به بیان دیدگاهها، مطالبات و مشکلات انتظامات و پرسنل حفاظت فیزیکی پرداخت. در ادامه، جناب آقای دکتر عطاری ریاست محترم دانشگاه با تشکر از تلاش های ارزنده کارکنان حفاظت فیزیکی دانشگاه در حفظ امنیت دانشگاهیان تاکید کرد: این شغل از مشاغل افتخارآمیز است و ما همه به نوعی نگهبان هستیم. رئیس دانشگاه در سخنان خود با تقدیر از بیان دیدگاهها و نظرات کارکنان حفاظت فیزیکی، بر پیگیری مطالبات مطرح شده تاکید کرد. در ادامه، جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای ابطحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری هم با تشکر از زحمات و مجاهدت های نیروهای حفاظت فیزیکی برای دانشگاه، تاکید کرد دانشگاه باید قدردان زحمات شبانه روزی این عزیزان باشد.
لازم به ذکر است آقای حیدری فرد مدیر حراست در ابتدای این جلسه در سخنان کوتاهی به شرح وظایف بخش های مختلف حراست و از جمله حفاظت فیزیکی و انتظامات پرداخت. پیش از سخنان مدیر حراست، کلیپ کوتاهی در شرح وظایف پرسنل حفاظت فیزیکی و نیز معرفی نیروهای حفاظت فیزیکی دانشگاه به نمایش در آمد. گفتنی است این نشست همزمان با 22 تیر روز حفاظت و نگهبانی برگزار گردید.

1403/04/23