۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
معاونت دانشجویی و فرهنگی؛
اطلاعیه پرداخت یارانه سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

به اطلاع دانشجویان متقاضی خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می رساند با توجه به هزینه های بالای ایاب و ذهاب به نمایشگاه و همچنین پرداخت یارانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که صرفا برای خرید مجازی در نظر گرفته شده است؛ شورای فرهنگی دانشگاه مصوب نمود بجای پرداخت هزینه های بالای ایاب و ذهاب برای انتقال تعداد محدودی از دانشجویان، مبلغ مورد نظر به صورت پرداخت یارانه خرید کتاب به دانشجویان متقاضی اختصاص یابد. لذا آن دسته از دانشجویانی که تا سقف تعیین شده از نمایشگاه کتاب تهران به صورت مجازی خرید کرده اند می توانند با ارائه اصل فاکتور و کتاب خریداری شده به امور فرهنگی دانشگاه از یارانه در نظر گرفته شده به میزان 150.000 هزار تومان بهره­مند شوند.

زمان ارائه فاکتور و اصل کتاب خریداری شده به دفتر امور فرهنگی در ساختمان مرکزی صرفا روز های 30 و 31 اردیبهشت ماه (دو روز پس از اتمام زمان نمایشگاه) است و این زمان تمدید نخواهد شد.

دانشجویان گرامی برای دریافت یارانه سراسری وزارت ارشاد می توانند از تاریخ 16 اردیبهشت به نشانی اینترنتیketab.ir  مراجعه کنند و پس از ثبت نام / ورود به سامانه نمایشگاه مجازی کتاب در قسمت پروفایل، درخواست خود را برای دریافت یارانه اعتباری ثبت کنند.
1403/02/19