۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
امور شاهد و ایثارگر؛
افتخارآفرینی دانشگاه هنر اصفهان در دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری شهید آوینی
جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی در 4 بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی در 19 رشته و در دو مرحله (دانشگاهی و کشوری) به همت اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روز سه شنبه 11 لغایت پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه سال جاری و به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار گردید.
جلسه اختتامیه این دوره از جشنواره با حضور دکتر هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان، دکتر موذنی رئیس دانشگاه شیراز و جمعی از دیگر مدیران وزارت عتف و مسئولین استان فارس برگزار گردید.
دکتر تقی‌زاده مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان با اشاره به شرکت بیش از 3 هزار نفر در این جشنواره، سطح کیفی برگزاری و داوری این دور از مسابقات را بسیارعالی ارزیابی کرد و گفت: استقبال دانشجویان در دومین دور از جشنواره و سطح آثار، نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.
این جشنواره در سه بخش قرآنی، فرهنگی، هنری برای دانشجویان شاهد و ایثارگر و برای همه دانشجویان و دانشگاهیان در بخش ادبی و هنری جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است که سالهای آینده نیز این جشنواره به صورت پربارتر برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است از میان برگزیدگان نهایی سه نفر از دانشجویان و یک نفر کارمند دانشگاه هنر اصفهان موفق به کسب مقام کشوری گردیدند:
خانم فاطمه حلیمیان دانشجوی مقطع کارشناسی رشته فرش در بخش شعر و ادب موفق به کسب رتبه دوم کشوری
آقای محمد جباری ( کارمند) در بخش شعر و ادب موفق به کسب رتبه سوم کشوری
آقای رضا احسانپور دانشجوی مقطع دکتری پژوهش هنر در بخش شعر و ادب شایسته تقدیر
خانم حانیه سبحانی دانشجوی مقطع کارشناسی عکاسی در بخش قرآنی(حفظ10جزء قرآن کریم) شایسته تقدیرگردیدند.

لازم به ذکر است در آیین پایانی دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی که با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور و جمعی از دانشگاهیان سراسر کشور در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار شد، از سه کتاب «سرو سیمین: منتخب اشعار دومین جشنواره سراسری شهید آوینی»؛ «سرو زرین: آثار منتخب رشته‌های هنری دومین جشنواره سراسری شهید آوینی» و «سرو سرخ: منتخب داستان‌های کوتاه دومین جشنواره سراسری شهید آوینی» رونمایی شد.

1403/02/18