۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
پیام نوروزی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه
ِخانم دکتر نیلوفر ملک معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اصفهان، طی پیامی، فرا رسیدن عید نوروز و آغاز فصل بهار و همچنین بهار قرآن و ماه مبارک رمضان را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
متن پیام نوروزی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به این شرح است:

«سَلامٌ قَوْلاً مِنْ رَبِّ رَحیمٍ»

«سَلامٌ عَلی آلِ یاسینَ وَ سَلامٌ عَلَی الْمُرْسَلینَ»

بهار، فصل تسبیح آفرینش است و قنوت درختان به تمنای آسمان؛ و نوروز، پیام‌آور مهر، محبت و شعری است که پایان رؤیاهای ناتمام را تفسیر می‌کند. صحیفه‌ای ملوّن از سرزندگی، طراوت و روایتگر فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان ایران، که از نیاکان پاک ضمیرمان به یادگار مانده و همه را به نو شدن، نو اندیشیدن و تفکر در قدرت لایزال پروردگار از برای تجدید حیات دعوت می‌کند.
در سالی که سپری شد در پرتو عنایات الهی و در سایه تلاش های بی وقفه همکاران و کارکنان گرامی توانستیم با استفاده از ظرفیت های موجود بسیاری از اهداف پیش بینی شده معاونت پژوهشی را تحقق بخشیم. فرصت را مغتنم شمرده، هم آوایی «نوروز» و شکوه شکفتن در «بهاران» و تقارن آن با ماه پرخیر و برکت «رمضان» را به همه ی اساتید، همکاران ارجمند و دانشجویان تبریک عرض میکنم.
از زحمات تک تک همکاران محترم قدردانی می نمایم و از درگاه خداوند متعال، سالی سرشار از موفقّیت و ایّامی نیک و پر بار در سال جدید، در ظل عنایات حضرت حق تعالی، در سایه حجت بر حق حضرت صاحب الامر آرزومندم، امید که سال نـو، به همـت کـوشش و جـوشش اعـضای خـانواده پـرمهـر دانشگاه هنر، رهـاوردی نیکـو از سرافـرازی و سربلنـدی را بـرای کشـور عزیـزمان به ارمغـان آورد.
صحـت، سلامـت، امیـد و حـرکت بـرای یکایـک شمـا اعضـای خانـواده بـزرگ دانشگاه هنر را آرزومندم.

نیلوفر ملک
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه