۱۴۰۳ شنبه ۱۵ دي
حضور محققان آکادمی علوم چین و همزمان با روز باستان سنجی؛
نشست علمی باستان سنجی با همکاری آکادمی علوم چین در پکن در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
نشست علمی باستان سنجی با همکاری آکادمی علوم چین در پکن در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.
نشست علمی در روز باستان سنجی با رویکرد بررسی پژوهش های به روز علمی در حوزه باستان سنجی و باستان شناسی با حضور جمعی از اساتید آکادمی علوم چین در پکن و دانشجویان و اساتید دانشکده حفاظت و مرمت دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.

این نشست با سخنرانی دکتر ییمین یانگ آغاز و سپس با سخنرانی دکتر بین هان و دکتر دیان چن از آکادمی علوم چین در پکن و در نهایت سخنرانی دکتر علی اعراب از دانشگاه تهران در روز چهارشنبه 9 اسفند 1402 از ساعت 11 در آمفی تئاتر دانشکده حفاظت و مرمت (بنای تاریخی سوکیاس) ادامه داشت.

دکتر ییمین یانگ پیرامون پژوهش های اخیر خود در موضوع تجزیه و تحلیل بقایای آلی در نمونه های باستان شناسی چین باستان، دکتر بین هان پیرامون تجزیه و تحلیل علمی رنگدانه های باستانی، دکتر دیان چن درباره ی پیشرفت های اخیر در تحقیقاتشان پیرامون جِید (سنگ یشم) و در پایان دکتر علی اعراب در حوزه پیشرفت های اولیه ظروف سیاه و فیروزه ای در ایران در طول قرون 12 تا 14 میلادی به زبان انگلیسی ارائه داشتند و در پایان هر ارائه دانشجویان سوالات خود را از این پژوهشگران پرسیدند.

دکتر یمین یانگ در حاشیه برگزاری این نشست اظهار داشت که اصفهان شهری بسیار زیبا و دارای فرهنگ غنی ست که با شهر باستانی شی آن چین شباهت بسیاری دارد و از گذشته به لحاظ ارتباطات فرهنگی و تجاری بسیار دارای اهمیت بوده است. ایشان همچنین ادامه دادند: در این نشست در رابطه با مقالات علمی در زمینه باستان سنجی و تجربیات دو کشور صحبت شد، به درک مشترک رسیدیم که سبب می شود به همکاری هایی دست یابیم. وی گفت: تکنولوژی در حال به روزرسانی بوده و لازم است که ایران و چین در زمینه انتقال تکنولوژی های روز با یکدیگر همکاری داشته باشند، که با برگزاری نشست های این چنینی در واقع می توان به تجربه هایی جدید دست یافت فارغ از اینکه بخواهیم مطالعه کنیم و یا بحث های فلسفی و ادبی داشته باشیم زیرا در این گونه نشست ها می توان آثار را دید و آن ها را حس کرد. با برگزاری نشست های علمی در خصوص باستان شناسی فهم مشترک ایجاد می شود در حالی که قبل از این نشست ها کمتر از یک دیگر می دانیم؛ به بیان دیگر هرچه این نشست ها بیشتر باشد، بیشتر می توان ارتباطات میان فرهنگی دو کشور را گسترش داد که هم از آثار هنری و تاریخ یک دیگر مطلع می شویم و هم با حضور در این کشور می توانیم به لحاظ زیباشناختی ملموس آثار را ببینیم و درک کنیم و به فهمی مشترک دست یابیم.

همچنین دکتر سید محمدامین امامی استاد گروه باستان سنجی و مسئول روابط علمی و امور بین الملل دانشگاه هنر اصفهان اظهار داشتند: نشست علمی باستان سنجی با کشور چین برای نخستین بار برگزار شده است، امروز این نشست علمی با حضور محققان آکادمی علوم چین همزمان با روز باستان سنجی در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شده و با توجه به اینکه محققان چینی که مهمان اصفهان بودند در زمینه باستان سنجی و باستان شناسی تخصص داشتند از این موقعیت استفاده کردیم و با همکاری دانشجویان اعضای هیأت علمی و انجمن های علمی دانشگاه این فرصت فراهم شد که بتوانیم امروز از سخنرانی این اساتید و کارهای پژوهشی که دوستان انجام دادند، بهرمند شویم و امید است که بر فعالیت های آینده این دانشکده مؤثر باشد. برگزاری نشست های علمی سبب ایجاد اعتماد به نفس در دانشجویان می شود که با محققان خارجی در هر زمینه ای ارتباط برقرار کنند.

این نشست به کوشش دفتر روابط علمی و امور بین الملل دانشگاه هنر اصفهان و همراهی گروه های باستان سنجی و مرمت آثار و گروه باستان شناسی همچنین همکاری انجمن های علمی دانشجویی باستان سنجی، باستان شناسی و مرمت آثار و اشیاء برگزار شد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تاریخ:
1402/12/15
تعداد بازدید:
1239
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
ساختمان مركزي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، روبروي خیابان خاقاني، دانشگاه هنر اصفهان
تلفن: 03136248089 - 03136249836 - 03136249840 - 03136269972 - فاکس: 03136249841
info@aui.ac.ir
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا
Powered by DorsaPortal