۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
معاونت فرهنگی و اجتماعی؛
دیدار جمعی از دبیران تشکل های دانشجویی با معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف
این برنامه در روز دوشنبه 16 بهمن در دفتر ریاست دانشگاه با حضور دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و دبیران انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و تشکل های اسلامی تشکیل شد.
در ابتدای جلسه  آقای دکتر خواجه احمد عطاری، رئیس دانشگاه،  آقای دکتر رجایی، معاون فرهنگی و دانشجویی و  آقای دکتر طغرایی معاون اداری و مالی ضمن معرفی دانشگاه به مسائلی که دانشگاه در زمینه فرهنگی با آن روبروست اشاره کردند.
در ادامه دبیران تشکل های دانشجویی به شرایط دانشگاه، کمبودها و مشکلاتی که در اجرای برنامه های فرهنگی با آن مواجه هستند پرداختند و توضیحاتی را در مورد فعالیت های فرهنگی و ظرفیت های موجود در دانشگاه هنر اصفهان ارائه نمودند.
در پایان برنامه از اعضای انجمن علمی طراحی صنعتی و نشریه سیلوئت به عنوان برگزیدگان جشنواره بین المللی حرکت با حضور دکتر کلانتری قدردانی شد و هدایای نقدی ایشان، اهدا گردید.

1402/11/18