۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
lمعاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکتری آزمون تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی 1403-1402

اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری آزمون تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی 1403-1402

ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان در مقطع دکتری سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه هنر اصفهان، زمان ثبت‌نام غیرحضوری (اینترنتی) به شرح زیر اعلام می‌گردد:

دوشنبه 20 /06 /1402  ساعت 9 صبح تا  سه شنبه  21 /06 /1402

مدارک لازم جهت ثبت‌نام غیرحضوری:

·         بعد از مطالعه مدارک مورد نیاز، جهت ثبت‌نام غیرحضوری به آدرسhttps://edu.aui.ac.ir  مراجعه فرمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام می بایست به صورت رنگی اسکن و بر روی سایت بارگذاری شود . الزامی است تمامی مدارک با فرمت jpg  و حجم کمتر از 512 کیلو بایت (کیفیت مناسب) اسکن و بارگذاری گردد.

1-تصویر مدرک کارشناسی ارشد

·         تصویر گواهی معدل برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته‌شدگانی که در زمان ثبت ‌نام آزمون، دانشجوی سال آخر بوده و تا تاریخ ثبت ‌نام غیرحضوری موفق به دریافت مدرک تحصیلی خود نشده‌اند و تا تاریخ 31 /06 /1402 فارغ‌التحصیل می شوند.

·        دریافت تاییدیه تحصیلی برای مقاطع آموزش عالی بصورت الکترونیکی، از طریق سامانه استعلام مدرک تحصیلی به آدرس https://estelam.msrt.ir میسر می باشد.

·        پذیرفته شدگانی که تاریخ فارغ التحصیلی ایشان پس از 1/1/1402 بوده و قادر به ارائه مدرک کارشناسی ارشد خود در زمان ثبت نام نیستند، الزامی است فرم مربوطه )پیوست( را تکمیل و با مهر و تائید دانشگاه محل تحصیل ارائه نمایند. ارائه اصل گواهی فارغ التحصیلی این دانشجویان تا تاریخ 30 /9 /1402 الزامی خواهد بود.

2-تصویر مدرک کارشناسی

3ـ تصویر مدرک کاردانی، برای پذیرفته‌شدگانی که فارغ‌التحصیل کارشناسی ناپیوسته می‌باشند.

4ـ  عکس تمام‌رخ 4× 3 تهیه ‌شده در سال جاری

5  ـ  تصویر تمام صفحات شناسنامه

6-  تصویر کارت ملی هوشمند (در صورت نداشتن کارت هوشمند، تصویر کارت قبلی به همراه رسید پستی تعویض، الزامی است) در صورت مفقود شدن کارت ملی یا شناسنامه داشتن نامه درخواست المثنی از اداره ثبت احوال الزامی می‌باشد.

7- مدرک وضعیت نظام وظیفه: در صورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم آن را اسکن و بارگذاری نمایند. سایر دانشجویان برای درخواست معافیت تحصیلی از طریق سامانه  http://Sakha.epolice.ir اقدام نموده و پس از اخذ برگه معافیت تحصیلی از سامانه (تایید شرایط اولیه) آن را در سامانه گلستان دانشگاه هنر اصفهان در روز ثبت نام غیرحضوری اسکن و بارگذاری نماید.

8ـ تصویر حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

9- متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان لازم است واجد شرایط و ضوابط مندرج در صفحه 24 دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون و صفحات 10 و 11 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (دفترچه شماره 2) آزمون دکتر سال 1402 باشند.

- افرادی که با سهمیه مربی پذیرفته شده اند، لازم است حکم کارگزینی و موافقت رسمی دانشگاه محل خدمت خود را به دانشگاه هنر اصفهان ارائه نمایند.

- مربیان دانشگاه آزاد اسلامی لازم است معرفی نامه از سوی مرکز جذب و امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه نمایند.

10- تکمیل تقاضانامه برای بهره مندی از مزایای آموزش رایگان(دانشجویان دوره روزانه) (فرم شماره ب)

11- تکمیل فرم تعهد از پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31 /06 /1402 فارغ التحصیل می شوند و قادر به ارائه گواهی مدرک تحصیلی خود نیستند. (فرم شماره  الف ) چنانچه این دسته از دانشجویان اصل مدرک کارشناسی ارشد خود را تا تاریخ 30 /09 /1402 به اداره آموزش دانشگاه تحویل ننمایند قبولی آنها  لغو شده و حق هیچگونه اعتراضی ندارند.

12- پذیرفته شدگان با سهمیه شاهد و ایثارگر طبق فرم پیوست (فرم مشخصات دانشجویان شاهد و ایثارگر)  اقدام نمایند.

-         مدارک ارسالی پذیرفته شدگان با سهمیه مندرج در اطلاعات ارسالی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مطابقت داده خواهد شد و مغایرت آن به سازمان سنجش اعلام می گردد.

تذکر مهم: دانشجویان شاغل به تحصیل پذیرفته شده در مقطع دکتری سال 1402، ملزم به دفاع از پایان نامه و اتمام تحصیل خود در مقطع کاشناسی ارشد تا تاریخ 31 /6 /1402 می باشند. در غیراینصورت از ثبت نام نهایی کسانی که تا تاریخ فوق فارغ التحصیل نمی شوند، مطابق با دستورالعمل ثبت نامی اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، ممانعت به عمل می آید.

توجه:

* تمامی مراحل را با دقت و شکیبایی مطالعه و ثبت نام نمایید. تکمیل بندهای مختلف خواسته شده در مراحل ثبت‌نام اهمیت دارد. مسئولیت صحت اطلاعات وارد شده برعهده دانشجو می باشد.

* چنانچه دانشجویی پس از ثبت نام درخواست انصراف بدهد مشمول پرداخت هزینه آموزش رایگان می شود.

عودت اصل مدرک تحصیلی تا پایان تحصیلات امکان‌پذیر نیست. از این رو پیشنهاد می شود پذیرفته‌شدگان گرامی "کپی" و "کپی برابر اصل" آن را تهیه و نزد خود نگهدارند.

زمان ثبت نام و ارائه مدارک به صورت حضوری متعاقبا از طریق سایت دانشگاه هنر اصفهان اعلام خواهد شد.

شماره تماس اداره آموزش دانشگاه هنر اصفهان 03136262363  داخلی 2

اداره آموزش دانشگاه هنر اصفهان