۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
مقام دوم شعر جشنواره فرهنگی و هنری جان فدا به دانشگاه هنر اصفهان رسید
همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری جان فدا ویژه دانشگاهیان استان در دانشکده شهید مهاجر اصفهان برگزار شد که همکار گرامی، آقای محمد مهدی ابوطالبی از دانشگاه هنر اصفهان موفق به کسب رتبه دوم بخش شعر این دوره از جشنواره شد.
در این مراسم آیت الله مهدوی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان و آقای دکتر مرتضوی استاندار اصفهان در خصوص لزوم پاسداشت و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت سخنرانی نمودند. حجه الاسلام والمسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور نیز به صورت برخط به ایراد سخن پرداختند.
حجه الاسلام و المسلمین کلباسی معاون دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، سردار فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج)، سردار استکی فرمانده قرارگاه منطقه ای سیدالشهدا اصفهان، چهارمحال و بختیاری و یزد، سردار شیروانیان مشاور ریاست بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس کشور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، روسای دانشگاه های استان، روسای آموزشکده های فنی و حرفه ای استان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، رییس بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس استان، ائمه جمعه شهرهای بهارستان، سپاهان شهر، شاهین شهر و میمه، روسای سازمان های بسیج اساتید و دانشجویی استان و تعدادی از دانشگاهیان دانشگاه های استان اصفهان از دیگر میهمانان مراسم بودند.
این جشنواره ویژه عموم دانشگاهیان، اساتید، دانشجویان استان اصفهان بود که سوم خردادماه سالجاری در بخش‌های هنری، ادبی، پژوهشی، فناوری و نوآوری برگزار شد. همچنین بخش ویژه دانش‌آموزی، راهیان نور و خادمیاران گلستان شهدا نیز به آن اضافه‌شده بود.

1402/03/08