۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
پیام تسلیت رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه
آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری رییس دانشگاه هنر اصفهان در پیامی درگذشت زنده یاد آقای آریا کریمی دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی این دانشگاه رابه خانواده دانشجو، جامعه دانشگاهی و دانشجویان تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌
صابران کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آنها رسد، می‌گویند: ما از آنِ خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.

درگذشت جانکاه و ناگهانی دانشجوی گرانقدر و عزیزمان آقای آریا کریمی دانشجوی فقید کارشناسی رشته مهندسی شهرسازی، موجب اندوه و تاثر فراوان دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه هنر اصفهان گردید.
مراتب تسلیت و همدردی عمیق و خالصانه استادان و دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان را از این فقدان جانسوز به خانواده محترم ایشان ابراز می نماییم.
با توسل به حضرت حق و ائمه اطهارعلیهم السلام برای آن عزیز سفرکرده، رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده داغدار، بازماندگان محترم، جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم.

روحش شاد و یادش گرامی

علیرضا خواجه احمدعطاری