۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
امور فرهنگی؛
بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان از موزه ی هنر های ملی اصفهان
جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان روز پنج شنبه 3 آذر ماه 1400 به بازدید از موزه ی هنر های ملی اصفهان رفتند.
این برنامه که توسط انجمن علمی رشته ی هنر های اسلامی برنامه ریزی شده بود به همراه استاد جوکار مدیر گروه این رشته، برگزار شد.
 این موزه جلوه گاهی از هنرهای مردم اصفهان از هزاره های پیش از تاریخ تا عصر حاضر است و بیش از 300 اثر تاریخی را در معرض دید علاقمندان قرار می دهد.
این مرکز از دو طبقه و شش گذر تشکیل شده است و هر گذر مجموعه ای ارزشمند از آثار هنرمندان و مکتب های هنری اصفهان را به نمایش می گذارد. در هر گذر کارشناسی وجود داشت که توضیحاتی درباره ی اثار و تاریخ را برای دانشجویان بازگو میکرد .
در گذر تاریخ آثاری چون تیغه های سنگی از دوره ی پارینه سنگی و نوسنگی متعلق به 50 هزار سال قبل به نمایش درآمده بود.
زیورآلات، سفال ها، شیشه ها و سکه های تاریخی از دیگر آثار شاخص این گذر هستند.
در گذر رزم آثار برجسته ای هم چون شمشیرهای شاه عباس کبیر که ساخت دست استادان اصفهانی هستند- گرزها، تبرزین ها و نخستین تفنگ های ساخت اصفهان توجه بسیاری از دانشجویان را جلب کرد.
در گذر مشق و نقش نقاشی های لاکی قاجاری و مجموعه ی نفیسی از قلمدان های ساخت اصفهان در کنار آثار خوش نویسی استادان نام آوری هم چون میرعماد و گلستانه به چشم می خورد.
در گذر رَسام آثار هنرمندان معاصر اصفهان هم چون میرزا آقا امامی، حاج مصورالملکی و حسین خطایی به نمایش گذاشته شده بود و آقای دکتر جوکار اطلاعات بسیار خوبی را درباره ی میرزا اقا امامی و کارگاه های ایشان در اصفهان در اختیار دانشجوریان قرار دادند.
در گذر تار و پود نمونه های نفیسی از هنر چیت سازی، فرش بافی و لباس های تاریخی دوره ی قاجاریه به چشم میخورد و در اخرین گذر یعنی گذر چهارباغ جلوه ی بی نظیری از آثار فلزکاری، میناکاری، خاتم کاری و هم چنین نقاشی هنرمندان برجسته ای هم چون فرشچیان، خاچاطوریان و سُمبات ( نقاش های ارمنی) قرار داشت.

1401/09/09