۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
مراسم تودیع و معارفه روسای دانشکده های صنایع دستی، معماری و شهرسازی و هنرهای تجسمی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه روسای دانشکده های صنایع دستی، معماری و شهرسازی و هنرهای تجسمی دانشگاه هنر اصفهان روز دوشنبه 20 تیرماه سالجاری با حضور آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری سرپرست دانشگاه هنر اصفهان، حجت الاسلام سید محمد تقی ابطحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، آقای محسن حیدری فرد مدیر حراست دانشگاه و جمعی از مدیران و کارکنان دانشکده های مذکور برگزار شد.
در این مراسم ها که به طور جداگانه و در محل دانشکده های مربوطه برگزار شد، آقای دکتر فرهاد خسروی بیژائم به عنوان رییس دانشکده صنایع دستی، آقای دکتر محمود قلعه نویی به عنوان رییس دانشکده معماری و شهرسازی و خانم دکتر افسانه ناظری به عنوان رییس دانشکده هنرهای تجسمی معرفی و از تلاش ها و خدمات ارزنده آقای دکتر محمد رضا عمادی رییس سابق دانشکده هنرهای تجسمی و آقای دکتر رامین مدنی رییس سابق دانشکده معماری و شهرسازی تقدیر بعمل آمد.
گزارش تصویری مراسم ها:

1401/04/22