۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D ) دانشگاه هنر اصفهان سال 1401
فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D )دانشگاه هنر اصفهان سال 1401
دانشگاه هنر اصفهان مطابق آیین نامه شماره 67272/21 مورخ 18 / 4 / 93  مصوب جلسه شورای هدایت استعداد درخشان مورخ 27 / 3 / 93 و اصلاحیه شماره  237200/ 21 مورخ 16 / 12 / 93 ، در نظر دارد نسبت به پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری از میان دانش آموختگان و یا دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که تا پایان شهریور ماه سال 1401 دانش آموخته خواهند شد، که واجد شرایط ذیل هستند، اقدام نماید. داشتن شرایط چهارگانه زیر برای دعوت به مصاحبه الزامی است.
شرایط لازم:
1- داشتن میانگین کل 16 و بالاتر در مقطع کارشناسی و میانگین کل 17 و بالاتر، بدون احتساب پایان نامه، در مقطع کارشناسی ارشد (و یا معدل همتراز آن)
2- بیش از 2 سال از تاریخ فارغ التحصیلی نگذشته باشد.
3- کسب حداقل 7 امتیاز از ردیف 1 بخش امتیازات پژوهشی مطابق جدول شماره 1
4- کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی ارایه شده از سوی وزارت متبوع در زمان مصاحبه (مطابق فرم های امتیاز دهی شماره 3)
تبصره: دانشگاه هنر اصفهان صرفاً از میان دانشجویان و دانش آموختگان واجد شرایط دانشگاه های دولتی پذیرش می نماید.

جدول شماره 1

نوع فعالیت

امتیاز مورد نیاز

نحوه ارزیابی

1-1   مقالات علمی پژوهشی مرتبط با پایان نامه

1-2   گواهی ثبت اختراع

1-3   برگزیدگی در جشنواره های علمی معتبر بین المللی خوارزمی، فارابی، رازی و ابن سینا

·         هر مقاله تا 7  امتیاز

·         گواهی ثبت اختراع بین المللی تا 7 و داخلی تا 5 امتیاز

·         برگزیدگی داخلی تا 3 و خارجی تا 7 امتیاز

جدول رشته ها

معماری

پژوهش هنر

مرمت و احیا بناها و بافتهای تاریخی

شهرسازی

باستان شناسی(در سه گرایش)

مرمت اشیا فرهنگی و تاریخی

مدارک لازم:

• فرم تکمیل شده درخواست (فرم شماره 1 پیوست)
• فرم تایید معدل کارشناسی ارشد (فرم شماره 2 پیوست)
• فرم تکمیل شده امتیازات پژوهشی و آموزشی (فرم شماره 3 پیوست).
• مستندات فرم شماره 3،
• تصویر صفحه اول شناسنامه (سریال شناسنامه در تصویر ارسالی مشخص باشد)
• تصویر گواهی پذیرش یا چاپ مقاله علمی – پژوهشی مستخرج از پایان نامه، گواهی ثبت اختراع از مراجع ذیصلاح یا گواهی جشنواره های اعلام شده در جدول 1
• تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات
• تصویر صفحه اول (عنوان) و چکیده پایان‌نامه.
• واریز وجه به مبلغ 2.000.000 ریال (دویست هزار تومان) از طریق سامانه پرداخت الکترونیکی دانشگاه
- از ایجاد هرگونه تغییر و اضافه یا کم کردن جداول و عناوین در فرم های پیوست خوداری گردد.
زمان و نحوه ثبت نام:
داوطلبان واجد شرایط لازم است از تاریخ 18 / 2 / 1401  تا حداکثر تاریخ 10 / 3 / 1401 (10 خردادماه سال 1401) نسبت به ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه گلستان دانشگاه هنر اصفهان به نشانی ttps://edu.aui.ac.ir (ورود به سیستم، لینک متقاضی شرکت در آزمون) و ارسال مدارک فوق با فرمت pdf (کیفیت مناسب)، از طریق سامانه، اقدام نمایند.
-ارائه اصل کلیه مدارک و مستندات آموزشی – پژوهشی و پایان نامه، در روز مصاحبه، الزامی است.
-متقاضیان واجد شرایط، در زمان مقرر، برای مصاحبه علمی دعوت خواهند شد. اطلاع‌رسانی از طریق سایت دانشگاه انجام می‌شود.
- لازم به ذکر است، پذیرش قطعی داوطلبان پس از قبولی در مصاحبه، منوط به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود.
- در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36269970-031 (خانم کاشف) تماس حاصل فرمایید.

راهنمای تصویری ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی