۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
اطلاعیه استفاده از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی داخل و خارج از کشور سال 1401-1400(ویژه دانشجویان دوره دکتری)
(ویژه دانشجویان دوره دکتری)
به اطلاع دانشجویان مقطع دکتری می رساند، اداره کل بورس و اعزام دانشجویان طی نامه شماره 116831/4 مورخ 25 / 11 / 1400 جهت شش ماهه دوم سال 1400، به استناد شیوه نامه فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت دانشجویان دوره دکتری در داخل و خارج کشور مصوب شورای مرکزی بورس مورخ 21 / 10 / 1400، سهمیه برای استفاده دانشجویان این دانشگاه از فرصت های کوتاه مدت تحقیقاتی خارج از کشور، در نظر گرفته شده است. لذا مطابق با تاکید سازمان امور دانشجویان بر ضرورت ارایه فرصت تحقیقاتی صرفا براساس نیازمندی های کشور و مطابق با اولویت های نقشه جامع علمی کشور، شایسته است دانشجویان متقاضی پس از مطالعه دقیق شیوه نامه پیوست، نسبت به ارایه درخواست، مدارک و مستندات خود، حداکثر تا تاریخ 23 اردیبهشت ماه 1401، به ایمیل ed.edu@aui.ac.ir اقدام نمایند. (زمان ارسال مدارک به دلیل محدودیت تعیین شده از سوی سازمان امور دانشجویان، قابل تمدید نمی باشد.)
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 36269970 -031 خانم کاشف

شرایط استفاده از تسهیلات فرصت:
دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره دکتری تخصصی حضوری تمام وقت نوبت اول (روزانه) و یا دانشجویان پژوهش محور)قبولی آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز سازمان سنجش آموزش کشور و بدون پرداخت شهریه) با شرایط ذیل می توانند تقاضای استفاده از تسهیلات فرصت تحقیقاتی را به دانشگاه ارائه نمایند:
1- دانشجو می تواند پس از طی آزمون جامع و تصویب طرح پیشنهادی رساله دکتری، متقاضی استفاده از این تسهیلات باشد.
2- اولویت استفاده از این سهمیه با دانشجویان دوره دکتری ورودی های سال 97، 98 و 99 خواهد بود.
• از آغاز دوره فرصت، نباید بیش از 48 ماه از شروع به تحصیل دانشجو در دوره دکتری سپری شده باشد.
• در صورتی که دانشجو از مرخصی تحصیلی بدون درج در سنوات (با تایید مؤسسه محل تحصیل) استفاده نموده باشد، مدت آن به مهلت مذکور اضافه می شود.
• مدت فرصت تحقیقاتی جزو سنوات تحصیلی دانشجو محسوب می شود.
3- برای فرصت تحقیقاتی خارج از کشور، ارائه پذیرش از یکی از دانشگاههای گروه الف (ممتاز) و یا مؤسسات وابسته به آنها (رتبه بندی دانشگاه ها در پایگاه اطلاع رسانی اداره کل امور دانش آموختگان وزارت درج گردیده) توسط دانشجو الزامی است. پذیرش فوق باید در راستای پژوهش مرتبط با موضوع رساله دکتری و مورد تایید استاد راهنما و گروه تخصصی موسسه محل تحصیل باشد.
• چنانچه پذیرش از دانشگاه های گروه (ب) باشد، درخواست بررسی به همراه دلایل انتخاب آن دانشگاه به اداره کل بورس ارائه می گرد. در صورت موافقت کارگروه تخصصی، اعزام متقاضی بلامانع می باشد.
• در شرایط برابر اولویت با دانشجویان متقاضی خواهد بود که پذیرش از دانشگاه های گروه الف را داشته باشند.
4- اعزام دانشجویان به فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت و مزایای ناشی از آن صرفا امتیاز اعطایی از سوی سازمان امور دانشجویان می باشد بدیهی است ارایه تسهیلات آن درصورت وجود اعتبار صرفا براساس شیوه نامه پیوست و درصورت قبولی در کارگروه تخصصی سازمان خواهد بود.
5- برای متقاضیان فرصت تحقیقاتی خارج از کشور، برگزاری مصاحبه توسط کارگروه تخصصی توسط سازمان امور دانشجویان صورت خواهد گرفت.
• در صورتی که متقاضی توسط کارگروه تخصصی در اولویت اعزام قرار نگیرد، می تواند درخواست فرصت تحقیقاتی داخل را به دانشگاه ارائه نماید.
مدارک لازم:
1- ارایه درخواست کتبی استفاده از فرصت تحقیقاتی داخل و یا خارج
2- تکمیل کاربرگ فرصت تحقیقاتی(پیوست1)
3- تکمیل فرم مربوط به طرح و هدف از گذراندن دوره فرصت تحقیقاتی خارج از کشور(پیوست 2)
4- مدرک زبان
برای اعزام به فرصت تحقیقاتی در کشورهای انگلیسی زبان، ارائه گواهی معتبر زبان انگلیسی مبنی بر احراز نمره در یکی از آزمونهای زیر از سوی دانشجو الزامی است:

آزمون

MSRT

TOLIMO

TOEFL

حداقل نمره

برای کشورهای غیر انگلیسی زبان، چنانچه نمره مربوط به آزمون زبان انگلیسی ارائه نگردد، ارائه گواهی معتبر مبنی بر تسلط به زبان آن کشور الزامی است.
• گواهی زبان ارائه شده باید در زمان آزمون جامع دانشجو دارای اعتبار باشد.

5- رزومه آموزشی و پژوهشی به همراه مستندات و مقالات پذیرش و یا چاپ شده
6- گواهی تایید آزمون جامع و تصویب پروپوزال
7- نامه پذیرش از دانشگاه مقصد
8- نامه موافقت استاد راهنما
9- تعهدنامه محضری(پس از اعلام موافقت دانشگاه با فرصت تحقیقاتی ارایه گردد)
جهت مشاهده سایر شرایط، مقرری تعیین شده، متن تعهدنامه و دریافت کاربرگ های مربوطه، به شیوه نامه پیوست مراجعه نمایید.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان

1401/02/11