۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
معاونت دانشجویی و فرهنگی؛
کسب رتبه اول جشنواره ملی «سردار بصیرت» توسط دانشجوی دانشگاه هنر اصفهان
آقای کامران شریفی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت موزه دانشگاه هنر اصفهان موفق به کسب رتبه اول رشته خوشنویسی جشنواره ملی علمی، فرهنگی و هنری «سرادر بصیرت» شد.
دبیر جشنواره ملی "سردار بصیرت"، با بیان اینکه در این جشنواره 487 نفر با ارائه 811 اثر در دو بخش دانش آموزی و آزاد در موضوعات رسانه ای، خبری، ادبی، هنری، علمی و پژوهشی مشارکت کردند، ادامه داد: شعر، کلیپ و نماهنگ، دلنوشته، نمایشنامه، کاریکاتور و نقاشی، موسیقی، خوشنویسی، هنرهای دستی و تجسمی، سرمقاله و یادداشت، خبر، گزارش و مصاحبه، از محورهای این جشنواره بود.
وی اضافه کرد: علاقمندان به شرکت در بخش مقاله، آثار خود را در عناوین حاج قاسم و بصیرت، حاج قاسم و امنیت، حاج قاسم و توسعه اقتصادی، حاج قاسم و خودباوری، حاج قاسم و وحدت، حاج قاسم و صدور انقلاب و مرد میدان
به بخش مسابقه ارسال کردند.
رئیس کمیته داوران این جشنواره، در آیین اختتامیه جشنواره ملی "سردار بصیرت"، تصریح کرد: هیئت داوران این جشنواره تلاش کرد تا فارغ از هرگونه نگاه‌های سیاسی حاشیه های غیرفنی و در راستای اهداف جشنواره با نگاه فنی و ترویجی به آثار نگاه کند.
وی با بیان اینکه در این جشنواره آثار از سه مرحله ابتدایی، میانی و نهایی عبور کردند، ادامه داد: در هر مرحله حداقل سه داور به ویژگی‌های فنی، ادبی و محتوایی با تاکید بر غنای مطالب و ظرافت ادبی، نگارش و اصول تحریر ارتباط با موضوعات جشنواره، خلاقیت، نوآوری و بیش از 18 فاکتور فنی و محتوایی پرداختند.
ضمن تبریک به دانشجوی عزیز، آقای کامران شریفی، توفیق روز افزون ایشان و عموم دانشگاهیان را از خدای متعال خواستاریم.

1400/12/09