۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
دفتر هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛
نشست هم اندیشی اعضای هیأت علمی دانشگاه هنر اصفهان با عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی

به همت دفتر هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اصفهان، نشست هم اندیشی اعضای هیأت علمی با موضوع چشم انداز آینده اقتصادی ایران برگزار شد.

در این نشست جناب آقای دکتر طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به عنوان مدعو به سخنرانی و پاسخ به سوالات حاضرین پرداخت.

درابتدای این نشست پس از خوش آمدگویی و سخنان آغازین آقای دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان و صحبت های حجت الاسلام و المسلمین سید محمد تقی ابطحی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، آقای دکتر طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به بیان مطالبی درباره وضع موجود و چشم انداز آینده اقتصاد ایران پرداخت و اعضای محترم هیأت علمی، سوالات و نقطه نظرات خود را بیان کردند. همچنین از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست، وضعیت آب زاینده رود و همچنین بیان مسائل و مشکلات مربوط به دانشگاه هنراصفهان بود.

1400/11/02