۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
پیام تبریک رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز دانشجو
دکتر رضا نصر اصفهانی، رییس دانشگاه هنر اصفهان، با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، 16 آذرماه روز دانشجو را به تمامی دانشجویان تبریک گفت.

متن پیام دکتر رضا نصر اصفهانی به شرح ذیل است:
فرارسیدن 16 آذر، روز دانشجو که یادآور حضور و نقش آفرینی موثر و حماسه آفرینی ماندگار دانشجویان در مبارزه با استکبار است را به تمامی دانشجویان عزیز و با بصیرت دانشگاه هنر اصفهان تبریک عرض می نمایم.
روز دانشجو فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت پویندگان علم و دانش که همواره نقش فعال و موثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند و حماسه 16 آذر سال 1332 که مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است در تاریخ ایران جاودانه خواهد ماند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای دانشجویی که در راه استقلال، آزادی و سربلندی ایران اسلامی جانفشانی نموده اند، 16 آذرماه که نماد آزادگی، استقلال خواهی، عدالت طلبی و استکبارستیزی جامعه دانشجویی و دانشگاهی است را به دانشجویان عزیز تبریک می گویم و توفیق روزافزون جامعه دانشگاهی در همه امور به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

رضا نصر اصفهانی
رییس دانشگاه هنر اصفهان