۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
ثبت نام دوازدهمین دوره معرفت افزایی استادان
"بنده یک ماهِ رمضان در مسجد امام حسنِ مشهد سخنرانیِ مستمر سی جلسه ای داشتم... این مباحث پایه های فکری برای ایجاد یک نظام اسلامی بود؛ ا گرچه ما آن موقع امیدوار نبودیم که نظام اسلامی شش، هفت سال دیگر محقّق شود. می گفتیم اگر تا پنجاه سال دیگر هم ایجاد نشود، بالاخره پایه های فکری اش اینهاست." مقام معظم رهبری
به اطلاع می رساند دفتر نهاد قصد دارد دوره معرفت افزایی استادان ویژه اعضای محترم هیئت علمی با محوریت کتاب اندیشه تمدن ساز که برگرفته از مباحث تفسیری مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان سال 1353 است را برگزار نماید. این دوره در هشت جلسه حضوری(هر هفته یک جلسه) که شامل شانزده ساعت آموزشی می باشد، برگزار می شود.
به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی و همچنین شکل گیری بهتر حلقه مباحثه، هر کلاس حداکثر با حضور پنج نفر از استادان محترم در هر دانشکده برگزار می شود.
امتیاز دوره مذکور در ارتقا فرهنگی اعضای محترم هیئت علمی قابل محاسبه است.
مهلت ثبت نام تا 22 آبان ماه می باشد.
ساعات برگزاری دوره با هماهنگی شرکت کنندگان مشخص خواهد شد.
استادان ارجمند در صورت تمایل به شرکت در دوره می توانند مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره تماس و دانشکده محل تدریس را به شماره 09365706189 در واتساپ ارسال نمایند.

1400/08/16