۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
پیام تبریک رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1401_1400
دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان با صدور پیامی، آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشگاهیان تبریک گفت.
متن پیام رییس دانشگاه هنر اصفهان به این شرح است:

ن وَالقَلمِ وَ ما یَسطرون

آغاز بهار علم و دانش، سال تحصیلی جدید را به اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی دانشگاه هنر اصفهان صمیمانه تبریک و شادباش عرض می نمایم.

یقینا وضعیت خاص و متفاوتی که به دلیل تداوم شرایط کرونایی در دانشگاهها به وجود آمد، شور و نشاط پویندگان علم و هنر و دانایی را نخواهد کاست و همه ما با توکل بر خداوند و همّت و تلاش والا، بوستان دانش و هنر و آگاهی را سرسبزتر از گذشته پاس خواهیم داشت و باهمراهی و همدلی عموم دانشگاهیان عزیز، جایگاه افتخارآمیز دانشگاه هنر اصفهان را متعالی تر خواهیم کرد.

ضمن تبریک مجدد این آغاز امیدبخش به دانشگاهیان عزیز هنر اصفهان، و بویژه دانشجویانی که برای نخستین بار پا به عرصه این دانشگاه هنرآموز و هنرساز می گذارند، امیدوارم با شروع فعالیت های آموزشی دانشگاه، در راستای اهداف والای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی کشور و در راه اعتلای ایران اسلامی و ایجاد دانشگاه تمدن ساز با شتاب بیشتری گام برداریم.
1400/06/27