۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
پیام تسلیت رئیس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت رحلت آیت الله حاج سید کمال فقیه ایمانی
دکتر رضا نصر اصفهانی با صدور پیامی، ارتحال فقیه فرزانه و انقلابی و عالم عامل اصفهان، آیت الله حاج سید کمال فقیه ایمانی را به عموم مردم به ویژه اندیشمندان و فضلای حوزه و دانشگاه تسلیت گفت.
در این پیام آمده است:

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیمِ
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ.

ارتحال فقیه فرزانه و انقلابی، و عالم عامل و فرهنگ پرور و خیرگستر اصفهان، مرحوم حضرت آیه‌الله حاج سید کمال فقیه‌ایمانی، نه تنها برای دیار فرهنگ پرور و ولایتمدار اصفهان که برای تمامی ایران و عموم اهل دیانت و علم و آگاهی، ثلمه و ضایعه ای جبران ناپذیر بود.
حضور موثر ایشان در طول عمر پربرکت شان در تمامی عرصه های دینی، فرهنگی، اجتماعی و خدمت به مردم، زبانزد اهالی اصفهان بود و خدمات گسترده ای که آن فقیه متاله و عالم مردم دار در تاسیس و تثبیت مراکز و نهادهای دینی و عمومی و فرهنگی و خدماتی از جمله کتابخانه ها و بیمارستان ها و مدارس علمیه و نیز نشر کتب دینی و محصولات فرهنگی به مردم نمود، چونان شجره ای طیبه و صدقه ای جاریه، همچنان برکت افزا خواهد بود.
اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان فرهیخته دانشگاه هنر اصفهان، ضایعه فقدان این عالم عامل را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و رهبر عظیم الشان انقلاب و حوزه های علمیه و دانشگاهیان و خانواده و شاگردان آن مرحوم تسلیت عرض می نمایم. باشد که در ایام عزای حضرت اباعبدالله (ع) از دریای بی انتهای رحمت الهی متنعم باشند.
1400/05/31
1989