۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
امور فرهنگی:
نشست حفاظت از میراث فرهنگی گذشته حال و آینده
نشست حفاظت از میراث فرهنگی گذشته حال و آینده با سخنرانی دکتر رسول وطن دوست رئیس گروه حفاظت ایکوم ایران با ادای احترام به پیشکسوت تازه درگذشته مهندس اصغر توکلی، به میزبانی انجمن علمی دانشجویی مرمت آثار تاریخی و حضور معاونت پژوهشی دانشکده حفاظت و مرمت دانشگاه هنر اصفهان دکتر امیرحسین کریمی برگزار شد.
در آغاز دکتر وطن دوست در رابطه با گذشته میراث فرهنگی به خصوص مرمت اصفهان صحبت کردند در مورد این موضوع اسامی و سوابق تمام کسانی که در مرمت و تعمیرات خانه داوید و سوکیاس همزمان با برگزاری کلاس فعالیت داشتند را نام بردند : ( سوسن معتمد، عباس پور قدیری، مرحوم محسن موسوی، مرحوم اصغر توکلی، جعفر امین الرعایا به سرپرستی مرحوم حسین آقاجانی)
ایشان همچنین از اسامی کسانی که از دانشگاه فارابی گواهی مسئولیت های مختلف دانشکده مرمت را دریافت کردند نام بردند :
مهندس شهلا زبیحی دان ( مسئول آزمایشگاه مرمت )
دکتر ثریا قائم مقامی ( ریاست دانشکده)
دکتر محمدتقی آشوری ( معاون دانشکده و در سال 58 تا 64 ریاست دانشکده )
زنده یاد حسن امین الرعایا ( مسئول کارگاه مرمت )
مری آیدا آیوازبالیان ( مسئول کتابخانه)
و عنوان کردند اولین کسانی که از پایان نامه های خود در رشته مرمت دفاع کردند به ترتیب آقایان احمد رهبری ، مرحوم مهندس اصغر توکلی و خانم سوسن معتقد بودند.
در ادامه جلسه در مورد نقش نظام آموزشی دانشگاهی مرمت در برابر فضای کاری و اجرایی پروژه های مرمتی و ملزومات مورد نیاز آن صحبت شد.
در پایان جلسه در خصوص آینده مرمت وارد مباحث مبانی نظری مرمت شدند و در مورد صحبت های نظریه پردازانی چون برندی گفت و گویی با اساتید و دانشجویان داشتند و پس از بخش پرسش و پاسخ از دکتر وطن دوست دعوت شد تا در برنامه ای دیگر میزبان ایشان بوده و در رابطه با مرمت امروز گفتگوهایی داشته باشیم.

1400/04/02
2049