۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
نشست تخصصی استحکام بخشی گچبری های تاریخی بامواد نانو
نشست تخصصی استحکام بخشی گچبری های تاریخی بامواد نانو روز پنجشنبه 6 خرداد ماه با ارائه دکتر محمد شعرباف و حضور چند تن از اساتید برجسته مرمت اشیا تاریخی فرهنگی برگزار شد.

ابتدا در رابطه با بررسی ساختار گچ و مطالعات فن شناسی و آسیب شناسی آن صحبت شده و سپس مزایا و معایب مواد مورد استفاده روی انواع گچبری ها نام برده شد.

در ادامه از عوامل تاثیر گذار روی کاهش استحکام گچ٫ روش های آنالیز مفید و انواع مواد مورد استفاده جهت استحکام بخشی گچبری ها (که از مهم ترین گام های حفاظت بوده و پیوند ضعیف شده ی بین مولکول های ماده را به حالت قبل باز می گرداند) صحبت شد.

که این عمل با استفاده از نانو متریال به دلیل اندازه ریز ذرات٫ نفوذپذیری بیشتر و درگیری سطح گسترده تری از ماده می تواند بسیار مفید واقع شود که مثال هایی از کاربرد چند مورد این نوع مواد نیز زده شد و در انتهای جلسه نیز به سوالات مطرح شده توسط حاضرین پاسخ داده شد.

1400/03/25
1913