۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
پیام رییس دانشگاه هنر اصفهان به نمایشگاه و ژوژمان مجازی آثار دانشجویان
به دنبال برگزاری نمایشگاه و ژوژمان مجازی آثار دانشجویان، آقای دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان در پیامی ضمن تشریح شرایط خاص ترم تحصیلی گذشته ابراز امیدواری نمود همه اهالی دانشگاه هنر اصفهان، همانند گذشته با نیتی پاک، قلبی صادق، قدم هایی راسخ و دستانی در دست هم، با اتکال بر خداوند متعال در جهت اعتلای علم و دانش و اخلاق، و پاسداشت ارزش های متعالی اخلاقی، و بسط تفاهم و همکاری و مهربانی گام برداشته و برای اعتلای هنر و فرهنگ ایران عزیز اسلامی تلاش کرده، افتخارات گذشتگان را تکرار و موجب مباهات آیندگان باشند.
در این پیام آمده است:
استادان، دانشجویان و کارکنان ارجمند دانشگاه هنر اصفهان؛
ترمی دیگر از تحصیل و آموزش را با تمام مسائل و مشکلات حاصل از همه گیری ویروس کرونا در کنار یکدیگر گذراندیم، و خداوند متعال را شاکریم که در یک سال کرونایی اخیر، به رغم همه کاستی ها و کمبودها و فرازها و فرودها، توانستیم با همت والای استادان و دانشجویان فرهیخته و کارکنان ارجمند دانشگاه، به رسالت علمی و دانشگاهی خویش عمل نمائیم و علاوه بر دروس نظری، تمامی دروس عملی را که نیاز فراوان به محیط های تعاملی و کارگاهی داشته اند با بالاترین کیفیت برگزار نمائیم. و اینک مشاهده نتیجه همه این تلاش های پر از شور و شعف، در بستر فضای دیجیتال و بصورت ژوژمان مجازی جای بسی خرسندی دارد.
امیدوارم همه ما اهالی دانشگاه هنر اصفهان، همانند گذشته با نیتی پاک، قلبی صادق، قدم هایی راسخ و دستانی در دست هم، با اتکال بر خداوند متعال در جهت اعتلای علم و دانش و اخلاق، و پاسداشت ارزش های متعالی اخلاقی، و بسط تفاهم و همکاری و مهربانی گام برداریم و برای اعتلای هنر و فرهنگ ایران عزیز اسلامی تلاش کرده و افتخارات گذشتگان را تکرار کنیم و موجب مباهات آیندگان باشیم.

لینک ورود به ژوژمان مجازی دانشگاه هنر اصفهان:

1399/12/05