۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
دانشکده معماری و شهرسازی:
کاربست رساله دکتری دانشگاه هنر اصفهان در قالب طرح ملی
وحید مهدویان، فارغ التحصیل رشته شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان، رساله دکتری خود را با موضوع تحقق پذیری طرح های توسعه شهری با هدایت آقای دکتر محمود محمدی در سال 1398 دفاع نمودند.
ایشان در رساله خود ضمن تبیین مساله پیش رو در خصوص طرح های توسعه شهری، این دسته از طرح ها را از بعد رویه ای بررسی نموده است.
مهدویان که در پاسخگویی به سؤالات چگونگی در جهت نیل به هدف اصلی پژوهش بر اساس نتایج حاصله، پیشنهاد‌ها و راهکارهایی را ارایه نمود و در جلسه دفاع مورد تایید داوران محترم ، آقایان دکتر رضا مختاری و دکتر محمد مسعود و خانم دکتر نسترن قرار گرفت در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه عنوان داشت:
راهکارهای پیشنهادی در رساله ، طی جلسه ای که در مردادماه سال 1398 که به اتفاق آقای دکتر نصر اصفهانی، ریاست محترم دانشگاه با وزیر محترم راه و شهرسازی داشتیم، مطرح شد و متعاقبا در جلسات مدیریتی و فنی با محوریت معاون محترم معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی و با حضور معاون محترم عمران وزارت کشور، مدیران کل وزارتخانه و متخصصین مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت در تاریخ 21 مهرماه سال جاری به تصویب شورایعالی شهرسازی و معماری ایران رسید.
مهدویان ضمن اشاره به تاثیرات اجرای این طرح در نظام شهرسازی کشور عنوان داشت: بر اساس مصوبه 300/112120 مورخ 26 / 8 / 1399  شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، بهره گیری از فنآوری های نوین در مدیریت شهری در کلیه مراحل تصمیم سازی و نظارت بر اجرا و جایگزینی با روشهای سنتی مبتنی بر شناخت و تجربه فردی در قالب تولید و استقرار سامانه ای الکترونیک و هوشمند به‌عنوان ابزار در اختیار مشاورین، برنامه ریزان و مدیران شهری، که از نتایج رساله دکتری من می باشد، در دستور کار کلیه استانها قرار گرفت و مقرر گردید طی یکسال آینده با اولویت مراکز استانها در بالغ بر 600 شهر کشور ، اجرایی گردد.
1399/10/09