۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

دانشوران ارجمند
دانشجویان گرامی
همکاران تلاشگر

سال نو تحصیلی را در حالی آغاز می‌کنیم که کارنامه‌ای افتخارآفرین از مدیریت بحران، تلاش برای سازگاری با دشواریها، افزایش بهره‌وری در تنگناها و شکیبایی و پایداری در برنامه‌ریزی و اجرا را در پشت سر داریم. استادان و مدرسانی که علم را با حلم زینت دادند و فضای مجازی را تا حقیقی‌ترین عرصة دانش و آموزش گستردند؛ دانشجویانی که راه خانه و دانشکده را با پیشرفته‌ترین فناوری ها پیمودند؛ و همکاران حوزه معاونت آموزشی و به‌ویژه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات که دانشگاه را به خانه‌ها بردند، همه و همه در این تلاش ارزشمند سهیم‌اند. شما ثابت کردید که اگر انسان به خدا تکیه کند و بر زانوهای خود بایستد و از تهدید، فرصت بسازد، طبیعت و بلاهایش، و زندگی و ابتلائاتش، زنگارهای وابستگی را از گوهر وجود او خواهند زدود و روح نفیس او را صیقل خواهند داد.
فرارسیدن نیمسال نو و ورود شما دانشجویان و استادان پویا و نواندیش را به فضایی جدید، از سوی خود و دیگر همکاران حوزه  معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریک می‌گویم. من و همکاران تلاشگرمان با افتخار بسیار، در خدمت تسهیل و پیشبرد فعالیت های آموزشی این مجموعه خواهیم بود و در این راه از هیچ گونه همگامی و راهنمایی دریغ نخواهیم کرد زیرا ایمان داریم که برای هر مشکل راه حلی و با هر دشواری آسانی است. فَاِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا. اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا.
امید که سایه سلامت بر زمین بگسترد و تجربة امروزمان عزم پولادین ما را در تکاپوی فردا آبدیده‌تر کند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان
1399/06/26