۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
راهیابی اثر دانشجوی عکاسی دانشگاه هنر اصفهان به جشنواره بین المللی آمریکا
هویت؛ نامزد بهترین فیلم کوتاه خارجی زبان در بخش نیمه نهایی جشنواره LIFF2020 شد.
بر اساس اعلام دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر اصفهان، فیلم کوتاه هویّت، به نویسندگی و کارگردانی آقای هادی نصیری دانشجوی کارشناسی عکاسی ورودی 98 این دانشکده، جزو 6 اثر برتر انتخاب و به مرحله نیمه نهایی این دوره از جشنواره راه یافت.
هویت، اثری در فضای تجربی است که در یک فرایند القاء مفهومی و فلسفی به حقوق انسانها در دنیای مدرنیته می پردازد.
در این فیلم کوتاه رادین جمشیدی، یسرا عباسی، کاظم مظفری، فرشید کاظمی، پاییزه نجفی، لیلا دانشیار، احمد عباسی، نادر نجفی و گلی سلمانی به ایفای نقش پرداخته اند.
حامد پاکدل با عنوان تصویربردار، مهدی نصیری تدوینگر، علی مسلمی و فواد بلوری طراح صدا، مقصود رحیمی مقدمی مشاور هنری، مهدی نظری دستیار کارگردان، جواد حسینیان طراح استوری بورد، افشین فتحی منشی صحنه و حسام نصیری عکاس پشت صحنه بودند که آقای نصیری را در تولید این اثر همراهی کردند.
به گفته سازنده، برای خلق این اثر از ایده تا تولید نهایی 4 سال زمان صرف شده است.
جشنواره بین المللی فیلم LIFF2020 آمریکا میزبان این اثر کوتاه در بخش فیلم خارجی زبان است.
هویّت با زمان حدود 10 دقیقه ای، با 5 اثر دیگر برای جایگاه "بهترین فیلم کوتاه خارجی زبان جشنواره" به رقابت خواهد پرداخت.
برترین های جشنواره بین المللی فیلم LIFF2020 آمریکا 20 سپتامبر 2020 معرفی خواهند شد.
هادی نصیری تا کنون 8 اثر در قالب فیلم کوتاه تولید کرده است.

1399/06/26