۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
رییس دانشگاه هنر اصفهان، درگذشت هنرمند گرافیست اصفهانی مرحوم استاد سید مجید عقیلی را تسلیت گفت
دکتر رضا نصر اصفهانی با تسلیت درگذشت استاد هنرمند، مجید عقیلی به جامعه علمی و هنری، اساتید، دانشجویان و خانواده محترم آن مرحوم، گفت: وجود این هنرمند با اخلاق و متعهد در عرصه گرافیک، منشأ تجارب و پیشرفت، برای دانشجویان، هنرمندان و فعالان حوزه گرافیک بود و افراد زیادی در سایه دانش و تخصص این استاد فرهیخته بهره گرفتند.
رییس دانشگاه هنر اصفهان افزود: هرچند جای خالی استاد عقیلی در مسیر پیش روی دنیای گرافیک اثرگذار است اما شایسته است همکاران، شاگردان و دانشجویان آن مرحوم آثار و تجارب با ارزش وی در رشته گرافیک را بیش از گذشته ثبت و ضبط کنند تا دانش گرافیک همچنان راه پیشرفت و جذابیت های این حوزه را طی کند.
استاد مجید عقیلی هنرمند گرافیست اصفهانی 5 مردادماه در شهر اصفهان دارفانی را وداع گفت.
وی، متولد 1342 اصفهان، دانش‌آموخته دانشگاه هنر تهران و دارای مدرک درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
مجید عقیلی، صاحب‌امتیاز گروه گرافیک «گام»، عضو هیأت علمی موسسه غیردولتی سپهر و مدرس دانشگاه‌های هنر اصفهان و هنر فارسان شهرکرد بود.
طراحی پوستر جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان در سال 1369، طراحی پوستر جشنواره مطبوعات اصفهان در سال 1369، طراحی، نقاشی و مشارکت در تولید هشت فیلم کوتاه انیمیشن برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سیمای جمهوری اسلامی ایران، گرافیست مجله مرزداران و مسؤول واحد چاپ ژاندارمری، مدرس رشته گرافیک هنرستان هنرهای زیبا، مدرس و بانی رشته گرافیک هنرستان هنرهای زیبا واحد دختران، اولین مدیر واحد تجسمی حوزه هنری اصفهان، عضویت در خانه هنرمندان اصفهان و مدرس گرافیک دانشگاه هنر اصفهان تنها بخشی از تجارب و فعالیت‌های حرفه‌ای این هنرمند است.
1399/05/08