معاونت پژوهش و فناوری
معاونت پژوهش و فناوري
حمايت از پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري در حوزه مديريت سبز

ستاد توسعه فناوري هاي آب، خشكسالي، فرسايش و محيط زيست معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با همكاري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به منظور دستيابي و ارتقاء بهره وري از آب و خاك، حل بحران هاي زيست محيطي كشور و نيز ايجاد اشتغال مناسب و كسب و كارهاي نوين در راستاي معيشت پايدار جامعه، از پايان نامه ها و رساله هاي فناورانه كه منجر به ايجاد فناوريهاي نوين در حوزه وظايف ستاد مي شود و داراي شرايط ذيل مي باشد حمايت مي نمايد. دانشجويان محترم لطفاً فقط در صورتي كه حائز تمامي شرايط ذيل هستند در سامانه ثبت نام نمايند و در صورتي كه حتي يكي از شرايط مورد نظر وجود ندارد لطفاً ثبت نام صورت نپذيرد.

شرايط لازم:

1. پايان نامه / رساله هايي در اين فراخوان مورد حمايت قرار مي گيرند كه از هيچ منبع ديگري به جز منابع دانشكده / دانشگاه ذيربط حمايت نشده باشند.

2. پايان نامه / رساله هاي درحال شروع كه در زمينه اولويت‌هاي فناوري ستاد، پيشنهاديه مصوب دارند (بيش از شش ماه از تاريخ تصويب نگذشته باشد) و زمان دفاع پايان نامه / رساله حداكثر تا پايان بهمن 1398 باشد.

3. موضوع پايان نامه / رساله منطبق با موضوعات مورد حمايت در سامانه باشد.

4. خروجي پايان نامه / رساله حتماً منتج به ارائه كالا، نرم افزار يا خدمت فناورانه مشخص شود.

5. پايان نامه / رساله هايي در اولويت حمايت قرار مي گيرند كه در موعد مقرر ارسال و در كارگروه مشترك داوري مصوب گردند.

در صورت تعدد پيشنهادها در كارگروه مشترك داوري در هر يك از موضوعات مورد نظر، حداكثر تا 5 مورد، بررسي و داوري شده و حداكثر 3 درخواست مورد تاييد، حمايت خواهند شد.

جهت دريافت  فرم كاربرگ ثبت نام اينجا را ببينيد.

* اعلام نتايج از تاريخ 25 اسفند ماه 97

* در صورت هرگونه ابهام يا پرسش در اين خصوص صرفاً از اينجا با ما در تماس باشيد.
1397/11/10