معاونت پژوهش و فناوری
مركز كارآفريني
اولين نمايشگاه عيدانه كارآفريني هنر برگزار شد.
اولين نمايشگاه عيدانه كارآفريني هنر

اولين نمايشگاه عيدانه كارآفريني هنر برگزار شد:

با مشاركت مركز كارآفريني دانشگاه، اولين نمايشگاه دستاوردهاي كارآفرينانه جمعي از دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان همزمان با عيد سعيد فطر در خيابان آمادگاه ورودي هتل عباسي در روزهاي جمعه و شنبه 25 و 26 خردادماه از ساعت 17 الي 23 برگزار شد. با شروع نيمسال دوم تحصيلي (96-97) دانشجويان شركت كننده در نمايشگاه (دانشجوياني كه واحد كارآفريني داشتند) در تيم‌هاي 4 تا 6 نفره قرار گرفتند و در گام اول به يادگيري و انجام مهارت‌هاي پايه كارآفرينانه همچون كار تيمي، تيپ‌هاي شخصيتي، هدف‌گذاري و تصميم‌گيري، حل مسئله، تكنيك‌هاي خلاقيت‌ و ايده پردازي پرداختند. در گام دوم تيم‌ها چند مورد از ايده‌هاي برتر خود را براي توليد و اجرا انتخاب نمودند و به صورت تيمي وارد فرآيند توليد آثار شدند. در مرحله سوم و بعد از توليد آثار طراحي بوم مدل كسب و كار و روش‌هاي قيمت‌گذاري و ارزش‌گذاري آنها مورد بررسي قرار گرفت و آثار قيمت گذاري شدند. و در گام آخر كه شامل عرضه آثار جهت فروش بود. تيم‌هاي دانشجويي در 2 روز نمايشگاه علاوه بر فروش آثار خود، مهارت‌هاي فروشندگي، بازاريابي، ارتباط با مشتري و مديريت مالي را در عمل تجربه نمودند. اين نمايشگاه با استقبال دانشجويان شركت كننده روبرو شد و برخي از آنها اولين تجربه كارآفرينانه خود را كسب نمودند. در آينده چند مورد از داستان‌هاي برتر دانشجويي تحت عنوان "اولين تجربه كارآفرينانه من" ارائه خواهد شد.

1397/04/03