معاونت پژوهش و فناوری
معاونت پژوهش و فناوري
فراخوان طرح تحقيقاتي با اقليم كردستان جمهوري عراق

به اطلاع ميرساند؛ دانشگاه كردستان با مشاركت دانشگاه هنر اصفهان و ساير دانشگاهها آمادگي خود را براي پذيرش شش طرح تحقيقاتي پيشنهادي با دو موضوع "ارزيابي بخشهاي اقتصادي اقليم كردستان جمهوري عراق با تاكيد بر صادرات ايران" و "ارزيابي بستر ها و ظرفيت هاي آموزش عالي در اقليم كردستان جمهوري عراق" موكداً با مشاركت اعضاء هيات علمي دانشگاه هاي اقليم كردستان عراق اعلام ميدارد.

* اهداف كارگروه

- جلب مشاركت و تمركز زدايي از فعاليت‌هاي اجرايي علمي بين‌المللي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.

- جهت‌دهي مسئوليت‌هاي مركز به سمت سياست‌گذاري، پايش، حمايت و ارزيابي فعاليت‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي و فناوري.

- استفاده از ظرفيت‌هاي دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي و فناوري در توسعه همكاري‌هاي علمي بين المللي.

- كمك به بين المللي سازي/شدن به عنوان يك اصل ضروري در تعاملات علمي دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي و فناوري.

- شناسايي مراحل عملياتي، سياست‌گذاري، اجرايي و تعيين اولويت‌هاي همكاري‌هاي علمي بين‌المللي و تعيين اولويت‌هاي همكاري بر اساس اهداف، نيازها و امكانات.

- سوق‌دهي همكاري‌هاي علمي بين‌المللي به سمت همكاري‌هاي محتوا محور.

* حداكثر زمان ارسال طرحها :20 فروردين 1397

آدرس اينترنتي: http://ikr.uok.ac.ir/

آدرس دبيرخانه: كردستان، سنندج، بلوار پاسداران، دانشگاه كردستان، معاونت پژوهشي دانشگاه، كد پستي: 15175-66177

تلفن تماس: 6660067-0871