معاونت پژوهش و فناوری
تقدیر وزیر علوم تحقیقات و فناوری از عضو هیات علمی دانشگاه هنر اصفهان به عنوان سرآمد آموزشی دانشگاه های کشور
دانشگاه هنر اصفهان در جمع سرآمدان آموزشی کشور. دومین اجلاس سراسری سرآمدان آموزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری روز دوشنبه 18 تیرماه 1403 با عنوان «سرآمدی، مهارت‌محوری و مردمی‌سازی» به میزبانی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد و از آقای دکتر سید محمد امین امامی عضو هیات علمی دانشکده حفاظت و مرمت دانشگاه هنر اصفهان و 18 نفر از سرآمدان آموزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با اهدای لوح و تندیس قدردانی شد.

دومین اجلاس سرآمدان آموزشی با حضور آقای دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، رازینی معاون آموزشی وزارت عتف، حجت الاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه طباطبایی و برگزیدگان و روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

جهت مشاهده مصاحبه با دکتر سیدمحمد امین امامی روی لینک زیر کلیک کنید:

1403/04/24