معاونت پژوهش و فناوری
1403/04/11 /Dorsapax/Data/Sub_7/File/enews_EToolsFile_1819483904_132842757222-236a3a88-57f7-4811-a271-e87f01abdda9.jpg
فراخوان تدوین سرفصل های اموزشی هوش مصنوعی در رشته های مختلف دانشگاهی

حوزه هوش مصنوعی به سرعت در حال متحول کردن بسیاری از صنایع و رشته‌های علمی است. این پروژه ایجاد یک درس بکارگیری هوش مصنوعی با پوشش جامع کاربرد در هر تخصص را مد نظر قرار داده است. با ایجاد این رشته به کارگیری هوش مصنوعی در طیف وسیعی از تخصص‌ها، از رشته‌های مهندسی مانند مهندسی برق گرفته تا قلمروهای خلاقانه هنر و فلسفه، تسهیل می‌گردد.

هدف اصلی این است که درک روشن و قابل دسترسی از چگونگی تأثیر هوش مصنوعی بر زمینه‌های مختلف ارائه شود. این منبع برای افراد با زمینه‌های مختلف مفید خواهد بود، از جمله: اساتید گرامی از سرفصل‌های تدوین شده همکاران خود اطلاع یافته و با بهره‌گیری از این اشتراک علمی به پیشبرد این هدف در تهیه محتوای مرتبط می‌پردازند. پژوهشگران و دانشجویانی که به دنبال درک چگونگی ارتقای زمینه خاص خود با هوش مصنوعی هستند. متخصصانی که علاقه‌مند به بررسی پتانسیل هوش مصنوعی برای صنعت خود هستند. عموم مردم که می‌خواهند تأثیر فزاینده هوش مصنوعی بر کل جامعه را درک کنند.

ai.isti.ir/Zuex  :نشانی اینترنتی فراخوان