معاونت فرهنگی و اجتماعی
1397/08/23 /Dorsapax//Data/Sub_10/File/Resize/enews_EToolsFile_b1c94b08-131d-4eac-ba19-14592ffb37fe12ww-1609aefc-706b-4636-a6db-383004b2bdda.jpg
حضور دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان در همایش عظیم پیاده روی اربعین 1397

هرسال جمعیتی چندین میلیونی از شیعیان ، دوستداران و عاشقان سالار و سرور شهیدان امام حسین (ع) پای در راهی کویری و سخت می نهند تا در رنج و سختی اهل حرم شریک باشند و به گونه ای نمادین در این مرثیه همراه شوند. اخیرا نیز شیعیان بسیاری همانند ایرانی های هموطن، در این اجتماع عظیم و باشکوه شرکت می کنند تا شاید کمی رنج و اندوه سهمگین واقعه کربلا را دریابند، سفری چند روزه، با پای پیاده در میان دو شهر نجف و کربلا.
بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشگاه هنر اصفهان بانیتی خالصانه برای زیارت سالار شهیدان عالم درخواست برگزاری پیاده روی اربعین را به صورت کاروان دانشجویی خواهران و برادارن به شورای فرهنگی دانشگاه ارسال کرد و پس از برگزاری چند جلسه و بررسی جزئیات سفر، با اجرای سفر موافقت گردید. این سفر معنوی از غروب چهارشنبه دوم آبان ماه آغاز شد و بعد از زیارت حرم مطهر امیرالمومنین حضرت علی (ع) و پیاده روی مسیر نجف تا کربلا ادامه پیدا کرد ومصادف با اربعین حسینی و بعد از زیارت و عرض ادب به سرور شهیدان و علمدار با وفایش در کربلا در روز جمعه یازدهم آبان ماه با سلامت  وخاطراتی شیرین و به یادماندنی  به پایان رسید.

تعداد بازدید: 2814