1398/11/20 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_taarbb1b-aa2340b2-85ea-4a82-a767-ba43738d3cac.jpg
کسب سه مدال طلا و یک نقره توسط دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان در مسابقات دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه شش ورزش کشور
تیم کشتی آزاد برادران دانشجوی دانشگاه هنر اصفهان در مسابقات دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه شش ورزش کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان در پانزدهم بهمن ماه سال جاری موفق به کسب سه مدال باارزش و خوش رنگ طلا و یک مدال نقره شد.

با کسب این عناوین سهمیه حضور در پانزدهمین المپیاد سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در سال 1399برای سه وزن 92- 74 و 65 کیلوگرم به دست آمد.

اعضا تیم:آقای علی نقدی مقام اول وزن 92 kg ؛ آقای علی قربانی مقام اول وزن 65 kg

آقای کیوان پرور مقام اول وزن 74 kg ؛ آقای مسلم حاتمی مقام دوم وزن 57 kg
مربی: جناب سرهنگ عباس گودرزی

این موفقیت ارزشمند را به اعضا تیم کشتی دانشگاه و تمامی دانشجویان و دانشگاهیان عزیز تبریک عرض می کنیم.

تربیت بدنی دانشگاه

تعداد بازدید: 8131