برگزاري نشست شوراي معاونان آموزشي دانشگاه هاي منطقه 6 كشور در دانشگاه هنر اصفهان
نشست شوراي معاونان و مديران آموزشي دانشگاه هاي منطقه 6 كشور، صبح روز چهارشنبه 25 دي ماه سال جاري با حضور آقاي دكتر محمد رضا آهنچيان مدير كل دفتر برنامه ريزي آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به ميزباني دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد

در ابتداي اين نشست خانم دكتر مهرناز آزادي معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه هنر اصفهان ضمن خير مقدم به حاضران در نشست، گزارشي از وضعيت آموزشي دانشگاه هنر اصفهان ارائه نمودند.

سپس آقاي دكتر شاقول دبير منطقه 6، ظرفيت ها و توانمندي دانشگاه هاي منطقه را تشريح و گزارشي از نشست هاي برگزار شده ارائه نمودند.

در ادامه نشست، آقاي دكتر محمد رضا آهنچيان مدير كل دفتر برنامه ريزي آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ضمن تقدير از معاونان آموزشي دانشگاه هاي منطقه6 كشور، به خاطر برگزاري منظم جلسات منطقه اي و داشتن اهداف و برنامه هاي هدفمند آموزشي، به تشريح ساختار و تشكيلات معاونت آموزشي وزارت عتف و مرور برخي از سياست هاي كلان آموزشي آن معاونت پرداخت .

توجه به مهارت افزايي، ساماندهي رشته ها و برنامه هاي آموزشي، تجميع دوره هاي دكتري و پيشنهاد اتخاذ تصميمات يكسان و واحد خدمات آموزشي در مناطق از ديگر محورهاي سخنان مدير كل دفتر برنامه ريزي آموزش عالي وزارت علوم بود.

اين نشست در دو نوبت صبح و عصر در ساختمان مركزي دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.

1398/10/25