پيام تسليت رييس دانشگاه هنر اصفهان در پي واقعه تاثر برانگيز سقوط هواپيماي مسافربري
به دنبال واقعه تاثربرانگيز سقوط هواپيماي مسافربري اكراين و شهادت جمعي از هموطنان و درگذشت برخي از اتباع غيرايراني، آقاي دكتر رضا نصر اصفهاني رئيس دانشگاه هنر اصفهان پيام تسليتي صادر كرد. متن پيام به اين شرح است:

انالله و انا اليه راجعون
دانشگاهيان ارجمند هنر اصفهان
روزهايي كه در آن به سر مي بريم، از جمله اندوهناك ترين ايامي است كه جامعه ايران و به ويژه جامعه دانشگاهي به خود ديده است. تعدادي از عزيزترين و نخبه ترين فرزندان اين كشور كه سرمايه هاي دانشگاهها و علم و فناوري آينده ايران بودند، به همراه جمعي ديگر از هموطنان عزيز و عده اي از اتباع ديگر كشورها، در سانحه اي تاثرآور، از دست رفتند و رخت ماتم بر قامت كشور و نهاد دانشگاه نشاندند. اين رخداد اسف انگيز را به خانواده هاي داغدار اين عزيزان و جامعه دانشگاهي كشور تسليت مي گويم و از خداوند منان، براي بازماندگان صبر و اجر طلب مي نمايم.

دكتر رضا نصر اصفهاني رييس دانشگاه هنر اصفهان
1398/10/22